Interneta tiešraidē notiks mūziķa un mākslinieka Igo koncerts

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Sestdien, 2. maijā, pulksten 21.00 Liepājā, kultūras namā "Wiktorija" viesosies un koncertu interneta tiešraidē sniegs mūziķis, mākslinieks un dzejnieks Igo, medijus informē kultūras nama pārstāvji.

Kopā ar Igo uz kultūras nama skatuves muzicēs pianists, komponists, liepājnieks Jānis Strazds un sitamo instrumentu, ritma mākslinieks Ainis Zavackis.

Sestdienas vakarā skanēs gan labi zināmas un iemīļotas dziedātāja dziedātas dziesmas, gan notiks nupat tapušas Igo un komponista Jāņa Strazda dziesmas "Nenosaukts" pirmatskaņojums.

"Esam pagodināti un ļoti priecīgi mūsu interneta tiešraižu notikumu sērijā skatītājiem piedāvāt šī mākslinieka koncertu. Lai arī nu jau labu laiku Igo nedzīvo mūsu pilsētā, viņš ir liepājnieks, bez kura grūti iedomājama ne vien Liepājas, bet visas Latvijas mūzikas pasaule," par gaidāmo koncertu gandarīta kultūras nama "Wiktorija" radošā komanda.

Interneta tiešraide būs skatāma visā pasaulē.

Katram pircējam, kurš iegādāsies biļeti vietnē bezrindas.lv, tiks nosūtīta pieeja tiešraidei. Tādējādi izrādi par vienas biļetes cenu varēs vērot visi tie, kuri atrodas vienkopus – vienā dzīvesvietā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti