Intars Busulis izziņo koncertu sēriju «Atgriešanās pie...»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Intars Busulis un Abonementa orķestris izziņojis koncertu sēriju "Atgriešanās pie...", kura sāksies 2015. gada maijā un kuras koncerti notiks piecās Latvijas pilsētās.

"Atgriešanās pie... mūzikas, sarunām, saknēm un vērtībām, to izdziedot caur dziesmām un izstāstot caur jokiem. Atgriešanās var būt dažādas, mūziķu gadījumā, tā būs atgriešanās pie konkrētām pašu radītām dziesmām, viņuprāt labākajām, tā būs atgriešanās konkrētās pilsētās, tā būs atgriešanās pie vērtībām," norāda koncertu rīkotāji.

Koncertu tēls tiek veidots, apvienojot un integrējot pagātni tagadnē, izmantojot ne tikai mūziku šim mērķim, bet arī vizuālo noformējumu. Ar fotogrāfa Māra Ločmeļa un 1850. gados radītu fotografēšanas tehnoloģiju, īpašā foto sesijā, tika radīta koncertu fotogrāfija wet plate stilā.

Mūziķis iecerējis iepriecināt klausītājus arī ar pirmatskaņojumiem. Pirmo jauno dziesmu klausītāji varēs dzirdēt jau jaunā gada februārī.

Piecu koncertu sēriju Intars Busulis kopā ar Abonementa orķestri uzsāks Rēzeknē, Latgales vēstniecībā „Gors” 16. maijā. Vēl mūziķi viesosies Vidzemes koncertzālē "Cēsis" 23. maijā un 30. maijā Liepājas Olimpiskā centra, Rožu zālē.

Savukārt 13. jūnijs būs īpašs, jo ar koncertu Sauleskalna estrādē Intars Busulis uzstāsies savā dzimtajā pilsētā Talsos. Noslēguma koncerts notiks koncertzālē Dzintari 4. jūlijā.

Līdz Latvijas koncerttūrei Intaram Busulim paredzēta koncertēšana Krievijā, kur ir izsludināts, viņa pirmais solo koncerts, kas notiks Sanktpēterburgā, 19. februārī.

Šobrīd Intars Busulis atrodas Maskavā, kur sācies mēģinājumu process projektā „Golos”. Busulis kāps uz skatuves šo piektdien, 12. decembrī. Atšķirībā no iepriekšējiem raidījumiem, šī būs tiešraide, un pirmā reize, kad balsot varēs arī skatītāji. 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti