Intars Busulis ierakstā kopā ar dēlu – par garlaicību

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Dziedātājs Intars Busulis publiskojis jaunu dziesmu "Garlaicīgi ir", tās ierakstā pirmo reizi piedalās arī Intara dēls Lenijs Busulis, informēja dziedātāja menedžmenta pārstāvji. 

Neraksturīgi Intara iepriekšējiem darbiem, dziesma radīta tikai ar elektronikas palīdzību, ko realizēja Kaspars Ansons. Sanācis tāds pandēmijas ieraksts, kad vairumā lietu notiek attālināti, tāpēc netika izmantoti mūzikas instrumenti, jo nedrīkstēja tikties ar kolēģiem.

Ieraksts tapis Intara mājās Talsu pusē, viņš stāsta, ka gribējies radīt kaut ko par jauno lietu kārtību pasaulē. 

Dziedātājs Intars Busulis publiskojis jaunu dziesmu "Garlaicīgi ir"
00:00 / 07:36
Lejuplādēt

Mūziķis Latvijas Radio atklāj, ka dziesmu patiesībā nebija rakstījis konkrēti par šo pandēmijas un mājās palikšanas laiku.

“Vienkārši tā sapasēja ar tiem vārdiem,” stāsta Busulis. “Tas arī bija šim laikam. Un nevarēja ar mūziķiem tikties ierakstā, kā es biju pieradis – kad mūziķi atnāk, katrs radoši strādā, katrs iedod savu artavu skaņdarba režijai un scenārijam. Tad šoreiz bija tā, ka pašam bija jātiek galā.”

Busulis arī atklāj, ka tiek plānots tiešsaistes koncerts: “Mēs tagad domājam, kā to izdarīt, lai mēs būtu likuma paklausīgi. Jo baigi sarežģīti tagad pulcēties – jāizrēķina, vai operatori vispār vajadzīgi video koncertam, bet gribas, lai ir skaisti un lai ir forši. Lai tas labi ne tikai izklausās, bet arī izskatās.”

Mūzikas autors: Intars Busulis.
Dziesmas teksta autore: Kate Elpo.
Producenti: Intars Busulis, Kaspars Ansons.
Video autori: Intara ģimene; pēcapstrāde - Mārcis Šēners.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti