Intara Busuļa albuma «Nākamā pietura» prezentācijas koncerts – arī LTV1

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Sestdien, 12. augustā, Latvijas Televīzijas skatītājiem tiks piedāvāta īpaša iespēja vērot Latvijā iemīļotā mūziķa Intara Busuļa sestā albuma “Nākamā pietura” prezentācijas koncertu, kas ierakstīts Dzintaru koncertzālē. LTV1 ēterā to varēs skatīties plkst. 21.25, informē LTV.

Koncertā piedalās “Abonementa orķestris”, pie taustiņinstrumentiem Kārlis Lācis, ģitāra - Kaspars Zemītis, sitamie instrumenti - Kaspars Grigalis, bass - Edvīns Ozols, saksofons un sitamie instrumenti - Gints Pabērzs, kā arī dziedātājas Karīna Tropa, Vineta Elksne, Alise Kante-Onzule un Festivāla orķestris.

Koncerta programma veidota no pēdējo gadu populārākajām un iemīļotākajām dziesmām Latvijā un Krievijā. Skanēs arī dziesmas no jaunā albuma.

"Nākamā pietura" ir Intara Busuļa albums, kas izdots 2017. gada 1. martā. Jau divus mēnešus pēc tā izdošanas tika ziņots, ka pārdoti vairāk nekā 5000 albuma eksemplāru, un tas sasniedzis Zelta diska statusu.

Koncertam īpašu dzirksti kā vienmēr piešķir Intara Busuļa joki, muzikālā sastāva virtuozitāte un emocionālais izpildījums. To krāšņajā, dzīvajā izpildījumā skatītāji baudīs arī sestdienas vakarā pie TV ekrāniem.

Vairāk par Intaru Busuli mājaslapā www.intarsbusulis.com.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti