«Inokentijs Mārpls» sniegs sev neraksturīgu akustisko koncertu ar sēdvietām

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

Pankroka grupa “Inokentijs Mārpls” 30. decembrī klubā “Nabaklab” sniegs sev neierastu akustisko koncertu, kas paredzēts divās daļās ar sēdvietām. Koncertā klausītājiem būs iespēja baudīt gan jaunākos singlus, gan folklorizējušos grupas hitus pavisam jaunās skaņās.

Grupa "Inokentijs Mārpls" dibināta 1985.gadā ar sākotnējo nosaukumu "Aklā zarna", kas 1987.gadā pārtop par "Inokentijs Mārpls". "Inokentija Mārpla" līderis Raimonds Lagimovs jeb Dambis, pateicoties savam ieguldījumam Latvijas pagrīdes mūzikas dzīves attīstībā, tiek dēvēts par Latvijas pagrīdes (underground) mūzikas tēvu, pankroka vectētiņu utml., joprojām turpinot izpelnīties dažādus cieņu apliecinošus apzīmējumus.

Jau vairāk nekā 25 gadus Dambis ir daudzu nozīmīgu mūzikas pasākumu organizators un ierakstu izdevējs, veicinot un arhivējot pēc iespējas daudzveidīgākas Latvijas underground izpausmes formas. Šī gada novembrī izdeva jau 15 pagrīdes mūzikas izlasi “Odekolons #15”, apkopojot aktuālākos šī brīža aktuālākos alternatīvās mūzikas pārstāvjus.

Grupa "Inokentijs Mārpls" ir leģendāra ar savu ieguldījums pankroka attīstībā Latvijā, kas turklāt tiek uzskatīta par hardcore aizsācējiem bijušās PSRS teritorijā. Grupa koncertējusi neskaitāmos lielos un mazos festivālos ne vien Latvijā, bet arī Lietuvā, Igaunijā, Holandē, Ungārijā, Krievijā, Zviedrijā. Grupas skanējumu viedo punk, rock'n'roll, reggae, hardcore, jazz un rock mūzikas elementi.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti