Ingus Baušķenieks ierakstījis jaunu soloalbumu «Sentiment et Mélancholie»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Ingus Baušķenieks ierakstījis jaunu soloalbumu "Sentiment et Mélancholie". Šobrīd disks ir sagatavošanas fināla stadijā, informē mūziķis.

Jaunā albuma "Sentiment et Mélancholie" prezentācija CD formātā plānota 15. augustā bufetē "Gauja" Tērbatas ielā, bet pašu disku paredzēts laist pārdošanā 17. augustā.

Albumu izdod "Ingus Baušķenieka ieraksti, IK". Ziemā mūziķis cer laist klajā albumu arī vinila plates variantā, bet pēc tam pieļauj iespēju rīkot nelielu koncertsēriju.

Albumā ir 10 skaņdarbi. Muzikālais materiāls  tapis laikā no 2013. gada sākuma līdz šī gada jūnijam.

"Īpaši iezīmīgs man šķiet it kā tīri tehniskais aspekts, ka ieraksts veikts gandrīz pilnīgi analogajā tehnikā, turklāt pat nelietojot daudzceliņu ieraksta sistēmas," uzsver Baušķenieks. "Tas absolūti ir mainījis visu veidošanas procesu, nemaz nerunājot par tā skanējumu. CD variants ir digitāli masterēts, vinils tiks saglabāts tīri analogā formā no ieraksta līdz gatavajam produktam."

Viena no albuma dziesmām - "Tā nebūs" jau tika aprīlī atskaņota Latvijas Radio 2 raidījumā "Atveriet, te dziesma!".

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

"Dziesmu saturs ir pēdējo gadu iekšējie izdzīvojumi, jūtu dzīve un svaigie iespaidi nelielajos izbraukumos uz Korsiku, garīgi meklējumi, skaņu, efektu un producēšanas paņēmienu atkal atradumi pēc 20 gadiem, pavadītajiem "digitālās ziemas" viltus ilūzijās," stāsta mūziķis.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti