Rīta Panorāma

Iestudēta baleta klasikas pērle "Pie zilās Donavas"

Rīta Panorāma

Telefonsaruna ar Egilu Baldzēnu

Intervija ar Inesi Galanti

Inese Galante aicina uz ikgadējo Lieldienu koncertu «Agnus Dei»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

Lieldienu priekšvakarā - 12. aprīlī plkst. 19 - Rīgas Domā notiks ikgadējais koncerts „Inese Galante un draugi. Agnus Dei.”

Šajā pirmssvētku vakarā rīdziniekiem un galvaspilsētas viesiem būs iespēja noklausīties daudz izcilu klasiskās mūzikas skaņdarbu, kā arī Lieldienām tradicionālu garīgo mūziku operas dīvas Ineses Galantes, kontrtenora Sergeja Jēgera, ērģelnieka Aivara Kalēja, obojista Ulda Urbāna un konkursa „Ineses Galantes talanti” laureātu izpildījumā.

Rīgas Doma nosaukuma saknes meklējamas latīņu valodā – „Domus Dei” („Dieva nams”), kas sasaucas ar Ineses Galantes gaidāmā koncerta „Agnus Dei” („Dieva jērs”) nosaukumu, norāda koncerta rīkotāji.

Lieldienu koncertā „Inese Galante un draugi. Agnus Dei” klātesošie dzirdēs ērģeļmūziku komponista un ērģelnieka Aivara Kalēja izpildījumā.

Līdz ar klasiskās mūzikas meistariem koncertā piedalīsies arī jaunie talanti – konkursa „Ineses Galantes talanti” laureāti Reinis Tomiņš (marimba), Silvestrs Kalniņš (čells) un Sandra Seržāne (vijole). Šie jaunie izpildītāji jau ir paspējuši pieteikt sevi uz lielās skatuves un gūt pasaulē atzītu mūziķu atzinību ne tikai Latvijā, bet arī ārvalstīs.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti