Indīroka grupa «Audrú» izdod albumu «Old Stories»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 1 gada.

"Albuma izdošana ir svētki!" saka indīroka grupa "Audrú", klausītājiem nododot albumu "Old Stories", kuru veido 15 dziesmas angļu valodā. Publiskots arī videoklips dziesmai "Space Time", informēja grupas pārstāvji.

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

Albuma "Old Stories" dziesmas ir stabilas grupas repertuāra vienības, tapušas laikā no 2011. līdz 2017. gadam un tagad izdotas albumā. Pirms tam publiskoti singli: "Mother Love", "Circles", "Just in case" un "Fog".

"Old Stories" ierakstīts kopā ar inženieri Lomiku jeb Ģirtu Laumani viņa studijā "Hodila Records". Ierakstā piedalījusies arī čelliste Sarma Gabrēna un radošo ieguldījumu snieguši arī grupas kādreizējie dalībnieki  Agate Rapa un Satya Haas. Albuma "Old Stories" skanējums ir atšķirīgs no 2020. gadā izdotā EP "The Lighthouse Trilogy" – jautrāks un vieglāks, enerģiskākas dziesmas mijas ar mierīgākām, izspēlējot smalkās emociju nianses – "būs kārtīgi saklausāms "Audrú" raksturīgais maijpuķīšu grandžš," smaidot saka mūziķi.

Līdz ar albumu klajā nāk singls "Space Time", kas vēsta par alkām pēc piedzīvojumiem, kas ir atvērti klausītāju interpretācijām. Dziesmas videoklips ir radīts DIY veidā, kas jau ir kļuvis par grupas vizuālo rokrakstu.

Savukārt katrai albuma "Old Stories" dziesmai grupa ir izveidojusi pastkarti, kuru glabāt sev par piemiņu vai arī sūtīt tālāk: "Uz pastkartēm attēloti dažādu mūsu dzīves posmu līdzgaitnieki, kas katram no mums saistās ar īpašām atmiņām, stāstiem vai piedzīvojumiem," atklāj grupa.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti