Rīta Panorāma

Intervija ar Raimondu Bergmani aizsardzības ministru (ZZS)

Rīta Panorāma

Ārstiem liegs strādāt vairākās darbavietās?

14 jūlijā "Imantdienas"

Imantdienās šogad skanēs populāras dziesmas un jauni aranžējumi

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Cēsu Pils parka estrādē sestdien, 14.jūlijā, gaidāmajos gadskārtējos Imanta Kalniņa mūzikas svētkos "Imantdienas" skanēs labi zināmas un iemīļotas komponista dziesmas, kā arī jauni aranžējumi.

Koncertu atklās komponists un grupa "Turaidas roze". Atšķirībā no iepriekšējiem gadiem, grupa Imantdienās šogad nepiedāvās pirmatskaņojumus, bet spēlēs populārākās dziesmas.

"No visām Imantdienām sakopota tāda programma ar it kā populārākajām dziesmām. Imants acīmredzot šo programmu salicis tā, ka viņš domā kādu vēstījumu nest. Dziesmas ir skaistas," Latvijas Televīzijas (LTV) raidījumā "Rīta panorāma" teica "Turaidas rozes" solists Uģis Roze.

Turpinājumā uzstāsies muzikālā apvienība "Raxtu Raxti", kas izpildīs labākās Imanta Kalniņa dziesmas no tām, ko apvienība ir iekļāvusi savā repertuārā. Trešajā koncerta daļā uzstāsies "Autobuss debesīs", kam pievienosies Nacionālo bruņoto spēku bigbends un džeza dziedātāja Kristīne Prauliņa.

"Mums tiešām pašiem liels prieks spēlēt tādas jau tradīcijām bagātas dziesmas, kas būs citā skanējumā," LTV raidījumā atzina mūziķis Kārlis Auzāns.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti