Rīta Panorāma

Intervija ar Filipu Rajevski

Rīta Panorāma

Intervija ar Inesi Vaideri, Eiroparlamenta deputāti (Jaunā Vienotība)

Intervija ar Renāru Kauperu un Māru Upmani-Holšteini

Imanta Ziedoņa fonds «Viegli» aicina uz Ziemassvētku koncertiem «Viss skaidri redzams»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

“Viss skaidri redzams” – šāds nosaukums dots pieciem Imanta Ziedoņa fonda “Viegli” rīkotajiem Ziemassvētku koncertiem, kas savus draugus un klausītājus aicina tikties jau astoto gadu, šoreiz no 7. līdz 9. decembrim.

Pieci koncerti nākamās nedēļas nogalē notiks Rīgas Dzelzceļa muzejā, un tajos skanēs skaistākās dziesmas no trim fonda izdotajiem mūzikas albumiem – “Viegli”, “Vakars. Pietura. Jasmīns” un “Logs paliek vaļā”.

Kā sarunā ar raidījumu “Rīta Panorāma” pastāstīja  Renārs Kaupers, šajā gadā koncerti esot interesants izaicinājums, jo tajos piedalīsies arī īpašie viesi – Vidzemes kamerorķestris Andra Veismaņa vadībā. Tajos varēs dzirdēt jaunus un interesantus aranžējumus jau zināmām fonda “Viegli” dziesmām.

Savukārt mūziķe Māra Upmane-Holšteine piebilda, ka vēl bez pieaicinātajiem aranžētājiem dziesmas orķestrim piemērojuši arī fonda “Viegli” mūziķi Jānis Strapcāns, Mārtiņš Miļevskis un Goran Gora.

Kā vēstīts fonda mājaslapā, koncertā uzstāsies mūziķi, kuri piedalījušies visu trīs albumu ierakstā – Renārs Kaupers, Jānis Holšteins-Upmanis (Goran Gora), Māra Upmane-Holšteine, Raimonds Gusarevs, kā arī fonda “Viegli” draugi un atbalstītāji.

7. decembrī koncerts sāksies plkst. 19.00, bet 8. un 9. decembrī gaidāmi divi koncerti – plkst. 13.00 un 18.00. Uz koncertu apmeklētāji aicināti ierasties stundu iepriekš.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti