Ikviens var iegādāties Justa dziesmu autoratlīdzības daļas

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

No 29.novembra ikviens var iegādāties dziedātāja Justa jaunāko dziesmu autoratlīdzības daļu, to nodrošina Igaunijā bāzētais jaunuzņēmums Fanvestory”, kas no tagad pieejams arī Latvijas mūzikas faniem.

“Fanvestory” ir platforma, kurā satiekas mūziķi un mūzikas fani, dodot iespēju iegādāties daļu no dziesmas, tādējādi fani var ne tikai finansiāli atbalstīt savu iemīļoto mākslinieku, bet arī laika gaitā nopelnīt. Šāda sadarbība pilnībā transformē mākslinieku un fanu attiecības, radot finansiālas iespējas abām pusēm. Savukārt māksliniekiem šis ir veids, kā personalizēt attiecības ar saviem faniem un piedāvāt tiem kaut ko nebijušu – daļu savas dziesmas.

 

Platforma “fanvestory.com” patlaban iespējams iegādāties Latvijas dziedātāja Justa jaunākā singla “Are You There” un vēl neizdotas dziesmas “Uz palodzes” daļas, kā arī piedalīties Igaunijas popzvaigznes Līsas Lemsalu projektā.

Piedalīties autora projektā var ne tikai Latvijas mūzikas fani, bet arī visas Eiropas un Skandināvijas mūzikas cienītāji.

Jaunuzņēmums “Fanvestory” veiksmīgi uzsāka savu darbību Igaunijā pirms gada, kur jau ar pirmajiem projektiem saņēma mūziķu fanu atsaucību. Viens no populārakajiem Igaunijas mūzikas industrijas dalībniekiem un Eirovīzijas uzvarētājs Tanels Padars savas jaunākās dziesmas daļas pārdeva 30 minūtēs, bet starptautiski pazīstamā repera Tomija Keša dziesmas daļas iegādājās 200 fanu divu stundu laikā.

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti