Ieva Kerēvica piedāvā dziesmas «Esi man klāt» videoversiju

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Dziesma "Esi man klāt" Ievas Kerēvicas repertuārā ir jau vairākus gadus, taču tagad tā ir ierakstīta skaņu ierakstu studijā un tai ir tapusi arī videoversija.

"Esi man klāt" vārdu autore ir Nanda Milberta, bet mūzikas autors Vilnis Kundrāts. Komponists pirms vairākiem gadiem piedāvāja dziesmu izpildīt Ievai, kopš tā laika skaņdarbs ir neatņemama Ievas repertuāra sastāvdaļa. Dziesma bieži tiek izpildīta arī laulību ceremonijās.

"Ir dziesmas, kuras, ja paveicas, ieņem savu ideālo formu, un tās nevar izpildīt citādāk. "Esi man klāt" ir tieši šāda dziesma! Tās ierakstā piedalījās džeza pianists un komponists Madars Kalniņš, un jau sākumā sapratām, ka nepieciešams intīms skanējums, kas pietuvināts dzīvajam izpildījumam. Tādēļ ierakstā ir dzirdamas tikai klavieres un mana balss," saka Ieva Kerēvica.

Ieva Kerēvica. Esi man klāt
00:00 / 00:00
Lejuplādēt

"Esi man klāt" videoversija tika filmēta mūzikas namā "Daile", tas bija iespējams, pateicoties Andas Zadovskas atsaucībai. Galvenais operators bija Mārtiņš Šalmis, bet producents Juris Ludženieks. Par vizuālo noformējumu gādāja Rihards Gulbis – kompānijas "Soul Light" dibinātājs.

"Esmu priecīgs, ka Ieva Kerēvica uzrunāja tieši mani! Strādāt ar jau tik lielu popularitāti ieguvušu mākslinieci, kā arī veidot viņas pirmo videoklipu ir liela atbildība. Ceru, ka mūsu komandai viss izdevās un ar Ievu sadarbosimies arī turpmāk," stāsta "JL Projekti – mūzikas menedžments" dibinātājs Juris Ludženieks.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti