Humorroka grupa «Pirmais kurss» izdod albumu «Interkurss»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Humorroka grupa “Pirmais kurss” izdevusi otro studijas albumu “Interkurss” un aicina pievienoties albuma prezentācijas pasākumam 9. martā pulksten 20.00 grupas  “Facebook” lapā, informēja mūziķu pārstāvji.

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

Albums “Interkurss” ir grupas “Pirmais kurss” otrais studijas albums – muzikāls apcerējums 14 daļās par mīlestības skaistumu un postu jauno vīriešu dzīvēs, pavēstīja mūziķi. “Mīlestība uzvarēs visu, tā spēs atrast veidu kā materializēties – arī šajos grūtajos laikos,” albumu raksturoja mūziķis Dāvis Mazurenko. “Albums sevī apvieno visu grupas dalībnieku kopīgo, dažādo un svarīgo. Tas stāsta par atpūtām, ceļojumiem, datorspēlēm, attiecībām un, protams, meitenēm,” papildināja ģitārists Francis Upaciers.

“Albumā dzirdamais skanējums atspoguļo katra dalībnieka unikalitāti, kas rada “Interkursa” muzikālo kopumu – šī dažādība ir dzirdama arī albuma kopējā muzikālajā noformējumā – no pirmajiem soļiem modernos ritmos līdz jau ierastiem “Pirmais kurss” skaņu vāliem, kas liks dejot katram nedejotājam,” ziņoja mūziķu pārstāvji.

Grupā “Pirmais kurss” spēlē Francis Upaciers (ģitāra, vokāls), Aleksandrs Okonovs (taustiņi, vokāls), Kārlis Zemītis (taustiņi, bass, vokāls) un Dāvis Mazurenko (ģitāra, vokāls).

Albuma “Interkurss” vārdu un mūzikas autori ir grupa “Pirmais kurss”. Dziesmu mikss – Arnis Račinskis, masters – Kaspars Ansons un Krišjānis Geidāns. Dainis Porgants – balss dziesmā “Kā lai sazvanu?”, Kaspars Grigalis – bungas dziesmās “Sekotājs” un “Mīlestība sāp”. Arnis Račinskis – producents dziesmām “Miedziņš”, “Deserts” un “Mērce”, Dāvis Mazurenko producējis dziesmas “Izbrauciens”, “Šāviens”, “Virtuālā” un “Avansā”. Jānis Aišpurs producējis dziesmu “Mīlestības festivāls”.

Kā norādīja mūziķu pārstāvji, grupa “Pirmais kurss” ir “normālu jauniešu kolektīvs, kas katrā laikā spēlē foršu mūziku. Puiši uz goda, savā vienpadsmit gadu pastāvēšanas periodā nospēlējuši koncertus visā Latvijas teritorijā un izdevuši albumu “Problēmas”, kas vēsta par sasāpējušām tēmām – neveiksmīgu jauna auto iegādi, šķūņa būvniecības procesu, problēmām ar matiem un internetu. Koncertos spēlē orģinālmūziku un atsevišķus Latvijas mūzikas šedevrus". Mūziķis Intars Busulis atzinis: “Šī ir pasaules grupa nr. 1 Latvijā!”.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti