«Hipstokrātija» prezentē gaidāmā albuma singlu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Pašmāju duets "Hipstokrātija" klausītāju vērtēšanai nodod jaunā albuma "Te nav Amerika" pirmo priekšvēstnesi - singlu "Mirklis mieram". Albuma prezentācijas koncertsērija sāksies 23.maijā Rīgā, mūzikas klubā "Nabaklab".

"Te nav Amerika" ir pirmais grupas pilnmetrāžas albums pēc pērn izdotajiem mazalbumiem "Brīnumzeme" un "XII". Albumā ir desmit kompozīcijas, to izdod "Naba Music".

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

Pirmajā albuma prezentācijas koncertā grupas pārstāvji sola pārsteigumu. "Līdz šim visos koncertos esam uzstājušies divatā, taču par godu prezentācijai koncertu "Nabaklab" padarīsim īpašu ne tikai apmeklētājiem, bet arī paši sev," saka grupas dalībnieki Mārtiņš Strautiņš un Kristaps Zirnis.

Albuma "Te nav Amerika" vasaras koncertsērijas koncerti skanēs 23.maijā klubā "Nabaklab" Rīgā, 30.maijā Kaņepes kultūras centrā Rīgā, 5.jūnijā klubā "Artilērijas pagrabi" Daugavpilī, 10.jūnijā mākslas centrā "Noass" Rīgā, 13.jūnijā mākslas telpā "Mala" Cēsīs, 19.jūnijā "Melno cepurīšu Balerijā" Jelgavā, 4.jūlijā pasākumā "PagalmsFest" Siguldā un 1.augustā festivālā "Laba daba" Ratniekos.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti