Hiphopa mākslinieks Bush izdod albumu «Putni»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Pēc 8 gadu pauzes ar savu trešo soloalbumu "Putni" atgriežas pašmāju hiphopa mākslinieks Bush, informēja mūziķa pārstāvji. Jaunais albums tapis sadarbībā ar mūzikas producentiem Reinšteinu (Reinis Kirilovs) un trakamelodija (Gundars Neimanis).

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

Albuma "Putni" muzikālā daļa un teksti tapuši periodiski kopš 2013. gada, tomēr albuma pilnais koncepts nostiprināts 2021. gadā. Ieraksti veikti "Kreisā krasta studijā" un studijā "Runu zāles ieraksti". Dziesmā "Lapas turpina krist" piedalījies arī hiphopa mākslinieks Arturs Skutelis.

"Tie ir tie putni, kas nelidoja pasakā par princesi, kad, sapņojot par nākotni, uz viņiem noskatījās jauna dāma. Tie paši putni, kas toreiz nelidoja tiem, kam reperi nebija dzejnieki," jauno albumu raksturo Bush.

Bush norāda, ka albums vērsts uz niansēm, kur katram sīkumam ir liela nozīme un ieguldīts liels darbs, lai albums skanētu šādi. Miksēja un māsterēja Reinis Kirilovs. Ģitāras un basu iespēlēja Staņislavs Kuļikovs. Vizuālā noformējuma un foto autors Georgs Avetisjans.

Bush (iepriekš zināms kā bū-š) jeb īstajā vārdā Intars Albužis ir dziesmu autors, producents un reperis, kas Latvijas hiphopā zināms gan kā solo mākslinieks, gan apvienības "Runu zāle" dalībnieks. 2005. gadā izdeva savu debijas albumu/grāmatu "Nevietā". Otrais albums "Sēdies krēslā" izdots 2011. gadā, kam sekoja koncerttūre "Uzmini nu" ar noslēguma lielkoncertu 2012. gada maijā koncertzālē "Palladium", kurā izpildīta īpaši sagatavota divu stundu koncertprogramma kopā ar vairākiem viesmāksliniekiem dzīvo instrumentu pavadījumā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti