Hiphopa apvienība «Kontraflovs» laiž klajā albumu «Rajona memuāri»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Latvijas hiphopa apvienība “Kontraflovs” 2. martā klajā laidusi jaunu albumu “Rajona memuāri”, medijus informē “Kontraflovs”.

Grupa norāda, ka šis ir “Kontraflova” pirmais koncepta albums: “Šis koncepts atrodams gan stāstā, gan skaņā, gan mūzikā, kā arī kopējā ieraksta pieejas ziņā.” "Rajona memuāri" ir grupas garākais albums līdz šim – tajā apkopotas 12 dziesmas.

Mūziķi uzsver, ka vairākas no dziesmām raksturojamas kā īpaši atklātas un arī tumšas. Albums ieturēts klasiskā hiphopa skanējumā ar mūsdienīgu piegaršu. Tajā akcentēti autoru stāsti par piedzīvoto un pārdzīvoto. “Stāstītais šeit ir daudz personīgāks, detalizētāks un atklātāks, nekā ierasts, aicinot klausītāju pastaigā pa ceļiem, kuri pirms tam viņiem ir bijuši slēgti,” atzīmē mūziķi.

Apvienība arī norāda: “Šie skaņdarbi nav domāti nepilngadīgiem bērniem vai cilvēkiem ar vājiem nerviem.”

Albumā līdzdalību ņēmuši mākslinieki no Latvijas: Līva Komarovska, Miks Galvanovskis, Eiksho, Elfs, Pionieris, DJ Martin Birch. Bet albums īpašs arī ar to, ka tajā piedalījušies vairāki repa viesmākslinieki no ASV.

Apvienība “Kontraflovs” jau laidusi klajā videoklipus jaunā albuma tituldziesmai “Rajona memurāri” un dziesmai “371 reprezents”.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti