Rīta Panorāma

Intervija ar Ingunu Sudrabu

Rīta Panorāma

Telefonsaruna ar Ģirtu Avotiņu

Intervija ar Hermaņa Brauna Fonda direktori Innu Davidovu

Hermaņa Brauna fonds savu klausītāju vērtē kā azartisku un uzticīgu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

Hermaņa Brauna fondam nākamās nedēļas sākumā apritēs 19 gadu, un to plānots atzīmēt “Winterfest 2016” festivāla noslēguma koncertā pirmdien, 13. februārī.

Valentīna dienas priekšvakarā pulksten 19.00 plānotajā koncertā uzstāsies ansamblis no Austrijas “Janoska Ensemble”. Fonda direktore Inna Davidova LTV raidījumā "Rīta Panorāma" stāsta, ka viņi pazīstami visā pasaulē ar savu īpašo stilu un Lielajā ģildē izpildīs klasisko mūziku, taču modernā variantā. Skanēs gan Nikolo Paganīni, gan Johana Štrausa mūzika.

Viņa norāda, ka, lai gan mūzikas gaumes mainās strauji, viņi cenšas neatpalikt no aktuālitātēm. Davidova raksturo 19 gadu laika iepazīto Latvijas klausītāju:

“Mēs esam izaudzinājuši savu auditoriju. Tie ir cilvēki, kas nāk uz koncertiem, un ir cilvēki, kas nāk tikai uz mūsu koncertiem.”

“Tas ir līmenis, ko varam piedāvāt un zināma intriga,” savu principu, piesaistot klausītājus apraksta fonda direktore. Pateicoties gadu gaitā nostiprinātajai reputācijai, viņi atļaujas arī riskēt un izmēģināt kādu jaunu piedāvājumu. “Cilvēkiem patīk, piemēram, žanru savienojumi,” viņa stāsta, ka līdz ar koncertiem organizē arī lekcijas un tikšanās ar māksliniekiem.

Davidova uzskata, ka tieši skatītāju uzticība ir viņu spēks, kas ļauj orientēties ne tikai uz to, kas šobrīd ir populārs mūzikā. “Mēs kā Hermaņa Brauna fonds varam atļauties netiražēt,” uzskata koncerta organizatore.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti