«Hanzas peronā» uzstāsies «Instrumenti» un Intars Busulis

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Kultūrtelpā “Hanzas perons” novembrī un decembrī ar grupas “Instrumenti” un Intara Busuļa uzstāšanos turpināsies koncerstāstu sērija “Koncerts pirmajā rindā”, kuras pasākumus varēs apmeklēt divi simti klausītāju, informēja organizatori.

Jānis Šipkēvics un Reinis Sējāns savus koncertstāstus piedāvās 27. un 28. novembrī, bet Intars Busulis ar “Abonementa orķestri” – 3. un 4. decembrī.

“Šobrīd, kad apstākļi liek mums distancēties vienam no otra, jo spēcīgāk izjūtam vilkmi būt tuvāk,” sacīja grupas “Instrumenti” dalībnieks Reinis Sējāns. “Tāpēc šoreiz bez priekškariem, petardēm un orķestriem – mēs, jūs un dziesmas, kas dziedamas līdzi. Ar nepacietību gaidām šo atkalredzēšanos!”

Jānis Šipkēvics un Reinis Sējāns aicina uz vēl nebijuši personīgu satikšanos laikā un telpā. Savā koncertstāstā kultūrtelpā “Hanzas perons” mākslinieki sola piedāvāt klausītājiem jaunu komplektu – joprojām jaudīgus eksperimentus, acu kontaktu ar skatītājiem un, protams, nozīmīgākās dziesmas, kas tapušas grupas “Instrumenti” daiļrades deviņos gados, neizpaliekot tādiem hitiem kā “Apēst tevi”, “Zemeslodes”, “Visā visumā visums ir viss” un “HES un tu”.

Intars Busulis un “Abonementa orķestris”
Intars Busulis un “Abonementa orķestris”

“Koncertstāsti “Hanzas peronā” mums būs ļoti īpaši – nodosim jūsu rokās mūsu jaunāko veikumu, kas šobrīd vēl ir tapšanas procesā,” savukārt uzsver Intars Busulis. “Pēdējo gadu laikā esam uzstājušies lielu un ļoti lielu auditoriju priekšā, bet šobrīd ar nepacietību gaidām tikšanos daudz intīmākā atmosfērā ar jums – mūsu tuvākajiem draugiem!”

Koncertstāstu sērijas “Koncerts pirmajā rindā” apmeklētāji būs pirmie, kuriem Intars Busulis un “Abonementa orķestris” publiski piedāvās skaņdarbus no topošā albuma, kam pat vēl nav izdomāts nosaukums. Dažas topošā diska dziesmas – “Dejo vientulību”, “Kad tu meitai bizes pīsi”, “Garlaicīgi ir” un “Slieksnis” – jau nokļuvušas aktīvā radio rotācijā, bet pārējie nospēlētie skaņdarbi kultūrtelpā “Hanzas perons” būs pilntiesīgi dēvējami par pirmatskaņojumiem.

Visi astoņi koncerstāsti katrs ilgs vienu stundu. Sākumlaiks 27. un 28. novembrī, kā arī 3. un 4. decembrī – pulksten 18.30 un 21.00.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti