Guntars Račs publicē jaunās dziesmas «Ja tu vēlēsies» teksta video

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Liepājas Olimpiskā centra hallē 28. martā bija paredzēts mūziķa un dzejnieka Guntara Rača 55 gadu jubilejas koncerts "Liepājnieku dziesmas". Šobrīd valstī izsludinātās ārkārtējās situācijas dēļ koncerts ir pārcelts uz šī gada 14. augustu, taču tā vietā Račs izdevis jaunās dziesmas “Ja tu vēlēsies” teksta video, medijus informē mūziķa pārstāvji.

Jubilejas koncertā 14. augustā Liepājā un arī 23. augustā "Dzintaru koncertzālē" uzstāsies 1985. gadā dibinātās liepājnieku grupas "Saldās sejas" jaunais sastāvs ar Tomasu Kleinu, Jāni Narkevicu, Katrīnu Binderi, Andri Alviķi un citiem, grupa "bet bet", Ivo Fomins un Guntara Liepājas brāļi – Igo, Guntis Veits, Ainars Virga, Uldis Marhilevičs, Vilnis Krieviņš un Mārtiņš Burkevics.

Guntars Račs stāsta:

"Gaidot koncertu, biju sagatavojis arī vairākas jaunas dziesmas, kuras bija plānots pirmatskaņot jubilejas koncertā, bet šobrīd, kad visiem jāpaliek mājās, vēlos piedāvāt savās jaunās dziesmas "Ja tu vēlēsies" teksta video pirmizrādi

kā mazu mierinājumu saviem atbalstītājiem. Tā ir dziesma par ticību un cerību, par to, ka tad, ja mēs kaut ko patiesi vēlamies, tas piepildās. Un vēl - šo laiku, ko pavadīšu mājās ar ģimeni, izmantošu savas jaunās dzejoļu grāmatas sarakstīšanai. Ceru, ka man izdosies to atvērt 14. augustā Liepājā."

Dziesma "Ja tu vēlēsies" ierakstīta studijā "Factory Sounds Studio". Ierakstu producēja, ierakstīja un miksēja Gints Stankevičs. Dziesmas video veidoja "Dween Productions".

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti