Grupas «Astro’n’out» un «Sudden Lights» izdod kopīgu singlu «Haosā»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

21. februārī, atklājot “Sudden Lights” koncerttūri, viņi kopā ar grupu “Astro’n’out” izdod jaunu singlu “Haosā”, medijus informē “Sudden Lights” pārstāvji.

Šī dziesma atgādina, ka muzikālos duetos var satikies ne tikai soloizpildītāji, bet arī uz Latvijas mūzikas skatuves sevi jau pierādījušas grupas. Kā stāsta “Sudden Lights” solists Andrejs Reinis Zitmanis: “Ar grupas “Astro’n’out” mūziku esam uzauguši un uzskatām viņus par vienu no tām latviešu grupām, kas iedvesmojusi arī mūsu mūzikas tapšanu un skanējumu, tāpēc vēlme aicināt viņus uz kopīgu sadarbību mūsos bija jau ilgāku laiku. Tas bija kas vairāk par nepieciešamību rakstīt jaunu dziesmu.”

“Man patīk sajūta, ka mēs neesam vientuļa sala. Ka Latvijas mūzikas skatuvē mēs visi esam kopā un mijiedarbojoties varam rast kopienas sajūtu. Paaudzes var miksēties, un tam īsti nav nozīmes, galvenais ir vēlme radīt jēgpilnu mūziku, un kopīgi tas var izdoties, ja dalām līdzīgas vērtības. Ar “Sudden Lights” jūtu šo līdzīgo DNS,” stāsta “Astro’n’out” grupas soliste Māra Upmane-Holšteine.

Dziesma “Haosā”, kuras līdzautors un producents ir Rūdolfs Budze (DJ Rudd), parāda abas grupas atkal nedaudz citā skanējumā. Māra Upmane-Holšteine par dziesmas vēstījumu: “Jūtu, ka meklējam atbildes uz īsti vēl nenoformulētiem jautājumiem, bet intuitīvi zinām, ka jābūt kādai brīvākai, tīrākai sajūtai. Caur liekā atmešanu meklējam ceļu pie sevis, prom no burzmas, trokšņa un haosa. Lai pa īstam atkal satiktos ar tiem, kas mums blakus, bet vēl jo svarīgāk - arī ar sevi pašu”.

 “Sudden Lights” Latvijas koncerttūres “Vislabāk ir tur, kur manis nav” pirmais koncerts izskanēs šovakar, 21. februārī, Valmieras Kultūras centrā, 28. februārī Liepājā K/N “Wiktorija”, 7. martā Alūksnes Kultūras centrā. Koncertu tūres noslēguma lielkoncerts izskanēs 20. marta vakarā Hanzas Peronā. Katru koncertu papildinās dziedātāja Elizabete Gaile un koris no koncertvietas pilsētas.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti