Grupai «Zig Zag» iznāk jauns albums ar nosaukumu «Ēzelītis Iā»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

Grupai "Zig Zag" iznāk jauns studijas albums "Ēzelītis Iā". Līdz ar albuma iznākšanu grupa publiskojusi arī tituldziesmu "Ēzelītis Iā".
 

“Ēzelītis IĀ” – ar tādu nosaukumu ir arī albuma pirmā dziesma, kuras tekstu iedvesmojusi bērnu rotaļlieta ēzelītis. Grupas solista Jura Lasinska mīļākā bērnības mantiņa bija tieši ēzelītis, kas viņam ir saglabājusies vēl šodien.

Ēzelīša vārds „Iā” radies no rakstnieka Alena Aleksandra Milla grāmatas „Vinnijs Pūks un viņa draugi”.

Albumā ir 11 dziesmas, kas tapušas pēdējo divu gadu laikā, bet ir arī vairākas senākas dziesmas jaunā aranžējumā. Tās iepriekš nebija izlaistas CDformātā, bet ir grupai mīļas un  aktuālas arī šodien. Vienu dziesmu remiksējis DJ Black. Albuma foto autore ir Evija Džonsone.

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

Grupa "Zig Zag" tika izveidota 1985. gadā ar sākotnējo nosaukumu "Ārprāc". 1987. gadā grupas nosaukums mainīts uz "Zig Zag". Grupas sastāvā pēdējos gadus darbojas Juris Lasinskis, Uldis Timoško un Jānis Māriņš.

Līdz šim izdoti četri "Zig Zag" albumi – “Visas lietas” (1994), “Citrons zog” (1996), “Gadu laiki” (2012), “Signe melo” (2013, ar iepriekš neizdotiem ierakstiem "Es neesmu nervozs, bet manas problēmas ir normālas" (1987) un  "Zig Zag" 1988), no kuriem pēdējie divi “Naba Music / Melo Records” paspārnē.

Albuma "Ēzelītis Iā" atvēršanas koncerts notiks 10.jūnijā klubā "Nabaklab". Sākums plkst. 21. Pasākumu atklās indīroka apvienība no Lietuvas “Colours Of Bubbles”. Vakara noslēgumā dejas ar DJ Herta (radio NABA).

Albums jūnija sākumā būs pieejams interneta vietnēs "Bandcamp", "Spotify" un "iTunes", kā arī mūzikas veikalos "Randoms", "Upe" un "Nabaklab".

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti