Grupai «Židrūns» jauns video «Tur, kur neķer»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Vēl pirms Lielās talkas neatkarīgās rokmūzikas grupa "Židrūns" devās Latvijas mežos un laukos, kur aizvadīja vairākas filmēšanas talkas Drustos, Piebalgā un citviet Vidzemē. Darba rezultāts ir video versija dziesmai "Tur, kur neķer".

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

Židrūns - Tur, kur neķer from Židrūns on Vimeo.

"Stāsts ir par galvenās varones cīņu ar viņai jau nosprausto likteni un tā lieciniekiem. Režisora vīzija skatītājam vislabāk uztverama, kad dziesmas lirika papildina klipa vēstījumu ar tā sūro nolemtības noskaņu," video ideju ieskicē autors Matīss Saulītis.

Galveno lomu atveido aktrise Laura Atelsone, citās lomās: Māra Blome, Vilnis Švāns, Jevgenijs Načiss, Juris Cers un Oskars Rozenblats.

Scenāriju, režiju, montāžu un pēcapstrādi veidojis Matīss Saulītis, kurš kopā ar Renātu Simsonu paveica arī galvenā operatora darbu. Grima un kostīmu māksliniece bija Laura Švāne, tehniskais asistents – Gunārs Porietis.

"Tur, kur neķer" ir kompozīcija no albuma "Židrūns un tas, ko nevar nest", ko 2016. gadā izdeva "I Love You Records".

Pirms nepilna mēneša "Židrūns" ar panākumiem uzstājās mūzikas konferencē "Tallinn Music Week" Igaunijā, bet Latvijā grupu varēs skatīt divos vasaras festivālos - "Pagalms" Jūdažos jūnijā un "Vadātājs" Blankenfeldes muižā augustā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti