Grupai «Musiqq» akustiskais albums un koncertturneja «Silta sirds»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Grupa "Musiqq" ir ierakstījusi savu pirmo akustisko albumu "Silta sirds", kā arī izziņojusi koncertturneju.

Albuma "Silta sirds" ierakstā ir piedalījies ģitārists Uldis Beitiņš, bundzinieks Viktors Veselovs, saksofonists Alex, grupa "DaGamba" un popgrupa "DoReMi".

Līdz ar albuma ierakstīšanu "Musiqq" izsludināja savu pirmo akustisko koncerttūri "Silta sirds". Kopā ar grupas dalībniekiem Maratu Ogļezņevu un Emīlu Balceri koncertu akustisko skanējumu izpildīs Uldis Beitiņš (ģitāra), Roberts Rasa (bass), Edgars Jass (taustiņi, ģitāra), Viktors Veselovs (perkusijas un kahons), Alex (saksofons), pavadošā balss būs dziedātāja Rūta Dūduma.

"To, ka mums vajadzētu "Musiqq" dziesmas izveidot akustiskā skanējumā, domājām jau senāk. Mums ir liels prieks, ka esam šo ideju realizējuši - ierakstījuši jaunu akustisku albumu. Kā šīs idejas turpinājumam esam izsludinājuši savu pirmo akustisko koncerttūri, uz kuru ar lielu prieku jūs gaidīsim," saka grupas dalībnieki.

"Musiqq" koncerttūre "Silta sirds" notiks 20.novembrī Valmieras kultūras centrā, 2.decembrī Rīgā, kinoteātrī "Splendid Palace", 5.decembrī Rēzeknē, Latgales vēstniecībā "Gors", 12.decembrī Liepājas Olimpiskā centra Rožu zālē un 16.decembrī Jelgavas kultūras namā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti