Grupai «Melo-M» jauns videoklips «Canticum Silva»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Tuvojoties jaunās koncertprogrammas "No meža mēs nākam" pirmatskaņojumam Vecgada lielkoncertā Rīgas Kongresu namā 26.decembrī, čellu trio "Melo-M" prezentē jaunu videoklipu "Canticum Silva".

Kompozīcija "Canticum Silva" jeb "Meža dziesma" iekļauta grupas jaunajā koncertprogrammā. Mūzikas motīvs dzirdamas arī Liepājas teātra izrādē "1984". Mūzikas autors ir "Melo-M" dalībnieks Kārlis Auzāns.

Videoklips vēsta par cilvēku nepiepildītām vēlmēm, iedvesmu un kaisli tēlainās apcerēs par divu cilvēku dzīvēm un mākslas lomu tajās. Galvenajās lomās darbojas Gatis Rozenfelds un Kristīne Vismane.

Klipa režisors un galvenais operators ir Ivo Skanstiņš, režisora un kameras asistents Rinalds Zelts, producents - Vigo Zaļaiskalns. Par gaismu iekārtojumu rūpējās Gatis Ungurs, bet grimu - Sabīne Mikasenoka, vijoļmeistara un konsultanta pienākumus uzņēmās Ingars Rancevičs.

Līdz ar jauno koncertprogrammu un videoklipu "Melo-M" aktīvāk piesaka savu oriģinālmūziku, grupas dalībniekam Kārlim Auzānam ir vērā ņemama pieredze komponējot mūziku filmām un izrādēm.

Kā vēstīts, "Melo-M" jaunā koncertprogramma, kurā iekļauts arī videoklipa skaņdarbs, tiks pirmatskaņota Vecgada lielkoncertos, kas notiks Rīgas kongresu namā 26.decembrī plkst. 15 un 19. Līdzās jaundarbiem skanēs arī populārākās grupas kompozīcijas "Melo-M" čellistu Kārļa Auzāna, Jāņa Paula, Miķeļa Dobičina un sitaminstrumentālista Miķeļa Vītes izpildījumā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti