Grupai «Instrumenti» tapis animēts mūzikas video klips

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Grupa “Instrumenti” laidusi klajā jaunu singlu un video “Tu atvēri mani ar nazīti”,  kuru radījusi “Lielā Kristapa” laureāte režisore Krista Burāne un animāciju mākslinieks Toms Burāns.

“Instrumenti” ceturto singlu no pērn decembrī klajā nākušā albuma “Atkala” izdod nepilnas trīs nedēļas pirms vērienīgajiem koncertiem, kas 15., 16. un 17. jūnijā norisināsies Siguldas pilsdrupu estrādē, informēja grupas pārstāve .

“Instrumenti” menedžments kopā ar AS “Pasažieru vilciens” radis iespēju nodrošināt īpašu papildu vilciena reisu maršrutā Sigulda-Rīga visas trīs koncerta dienas plkst. 23:45.

Stāsta klipa režisore Krista Burāne: "Grupas “Instrumenti” mūziķi pie mums ar animāciju mākslinieku Tomu Burānu atnāca ar ideju par klipa vienu no galvenajiem varoņiem - Sīpoliņu, kurš ar nazīti tika atvērts dziesmas "Hes un tu" klipā.

Mums šī ideja ļoti patika, un, zinot par to, ka tieši Siguldā notiks grupas koncerti, kaut kā ļoti dabiski šķita, ka klipa darbībai ir jābūt saistītai ar bobsleja un kamaniņu trasi.

Savukārt klipa stāsts veidojās naksnīgi vēsos toņos, rezonējot dzīves pieredzei ar dziesmas tekstu un mūziku. Mums ar Tomu šī ir debija mūzikas video, un tāpēc liels prieks par uzticību no “Instrumentu” puses, jo īpaši tāpēc, ka, manuprāt, "Tu atvēri mani ar nazīti" ir ļoti spēcīgs skaņdarbs."

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

Instrumenti - Tu atvēri mani ar nazīti from Instrumenti on Vimeo.

Siguldas koncertu programmu “Instrumenti” veido, balstoties uz albuma “Atkala” muzikālo materiālu, taču netrūks arī skaņdarbi no pārējiem grupas albumiem, neaizmirstot publikas iemīļotākās dziesmas.

Koncerta biļetes vēl nopērkamas grupas mājaslapā, kā arī “Biļešu Serviss” tirdzniecības vietās. Pieejami īpaši ģimenes biļešu komplekti; ar Siguldas ID kartēm biļetes lētāk. Tāpat "Biļešu Servisā" meklējams komplekts “Ieejas biļete 3 personām + “Atkala” CD”.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti