Grupa «Willow Farm» Ziemassvētkos piedāvā trīs jaunas dziesmas

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Grupa „Willow Farm”, sagaidot ziemas saulgriežus, klausītājiem piedāvā trīs jaunas dziesmas Ziemassvētku noskaņās. Viena no tām ir īpašs veltījums mūziķu dzimtajai Liepājai. Visu trīs skaņdarbu mūzikas un teksta autors ir grupas līderis Emīls Dreiblats.

Emīls stāsta, ka gada gaišākajiem svētkiem veltītās dziesmas tapušas jau pavasarī.

„Mēdz gadīties, ka svētki, tāpat kā ziema uz ielām un ceļiem, mūs pārsteidz nesagatavotus, bet „Willow Farm” savas Ziemassvētku veltes sarūpēja ļoti savlaicīgi. Bija mazliet dīvaini aprīlī fantazēt par piesnigušu Rožu laukumu, bet fantāzijai jau nav robežu,” domā Emīls.

Dziesmā „Es gaidīšu, tu nāksi” apdziedāts Rožu laukums Liepājā, kas katru gadu pirms Ziemassvētkiem iemirdzas īpaši skaistā svētku rotā.

Willow Farm. Es gaidīšu, tu nāksi
00:00 / 03:55
Lejuplādēt

„Skaista vieta, kur tikties mīlētājiem, skaista vieta, kur notikt brīnumiem,” komentē dziesmas autors. Šī dziesma ir duets, kurā Emīls Dreiblats dzied kopā ar Liepājas teātra aktrisi Lauru Jerumu.

Willow Farm. Mana mīlestība
00:00 / 03:36
Lejuplādēt

„Mana mīlestība” ir sirsnīgs stāsts par svētku gaidīšanas sajūtām, savukārt „Ziemassvētku nātre” ir nedaudz skumīgs atgādinājums, ka ne vienmēr un ne visiem svētkus izdodas sagaidīt tā kā gribētos.

Willow Farm. Ziemassvētku nātre
00:00 / 03:33
Lejuplādēt

Kā iepriekš jau vēstīts, grupa „Willow Farm” šoruden laida klajā savu trešo studijas albumu „Filma ar laimīgām beigām”, bet tuvākajos mēnešos plāno sniegt vairākus akustiskos koncertus, kuros skanēs gan dziesmas no jaunā albuma, gan arī agrāk tapušas kompozīcijas.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti