Rīta Panorāma

Latvijas Radio koris – koncertā "Ziemeļu gaisma"

Rīta Panorāma

Stradiņa slimnīcā veikts pētījums nākotnē glābs tūkstošiem dzīvību

Skype intervija ar Emīlu Dreiblatu

Grupa «Willow Farm» izdod pirmo dziesmu no gaidāmā albuma

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Klajā nākusi pirmā dziesma “Vasaras bērni” no grupas “Willow Farm” topošā albuma, ko plānots izdot nākamvasar.

Grupa “Willow Farm” 2020. gada februārī izdeva albumu “Pasaule ir viss, kas gadās”, pavasarī iecerēti bija arī koncerti. LTV raidījumā "Rīta Panorāma" mūziķis un grupas līderis Emīls Dreiblats stāstīja, ka jaunais albums radies neplānoti – atcelto koncertu ietekmē.

“Mēs pavasarī bijām plānojuši pēc februārī izdotā albuma gatavoties koncertiem, koncertēt, uzstāties, pabraukāt pa dzimto zemi un parādīt visiem, ko mēs esam sastrādājuši pēdējā laikā. Bet atnāca tas, kas atnāca, un tad mēs – kādu brīdi iepauzējuši, nospēlējuši koncertu internetā klausītājiem, lai vismaz kaut kādā veidā parādītu to materiālu, ko mēs bijām gatavojuši iepriekš, – sapratām, ka spēlēt gribas, bet nav, kur. Mēģinājām, viens no grupas dalībniekiem atnesa uz mēģinājumu kādu motīvu, vēl kāds, un vasaras otrajā pusē mēs sapratām, ka mums diezgan raženi krājas jaunu dziesmu materiāls albumam,” stāstīja Emīls Dreiblats.

Pirmā no albuma iznākusī dziesma “Vasaras bērni” stāsta par atmiņām par vasaru, tā ir melanholiska apcere par pagājušās vasaras skaistumu.

“Tas īsti vairs nav vasarīgs stāsts. Dziesma ir par to, kas notiek ar jauniem cilvēkiem, kuri ir izbaudījuši savā mūžā pirmo īsti spilgto notikumiem bagāto vasaru, ne tādu, kāda mums visiem bija šī 2020. gada vasara. Kā viņi jūtas, kad pienāk rudens, un viņi saprot, ka tas viss kaut kādā brīdī beidzas uz neatgriešanos,” stāstīja mūziķis.

Grupā "Willow Farm" muzicē Emīls Dreiblats (balss, ģitāras, taustiņinstrumenti), Aleksandrs Krasavins (ģitāra), Uldis Nolmanis (bass) un Māris Zīlmanis (sitaminstrumenti).

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti