Grupa «Very Cool People» laiž klajā singlu «Spiediens» un piesaka albumu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

Pašmāju džezfanka grupa “Very Cool People” 8. martā laiž klajā jaunu singlu un videoklipu “Spiediens”. Amizantais un krāšņais video tapis sadarbībā ar improvizācijas šovu “Spiediens” un “Kanepes Films”.

Videoklips, kura filmēšana norisinājās Eduarda Smiļģa muzejā, iecerēts kā “frīkšovs”, kurā darbojas minētā improvizācijas šova aktieri un grupas “Very Cool People” mūziķi. Tas ir trīsdesmito gadu bohēmas stilā veidots mīlas stāsts ar spriedzi, drāmu un kaisli pret mūzikas instrumentu. Šķiet, ka dejotājs Oskars ir neprātīgi iemīlējies trombonistē, taču šovam ir jānotiek – krāšņas uzstāšanās nomaina viena otru, skatītāji ir sajūsmā, viss ir kārtībā līdz brīdim, kad pēc šova sākas trauksme un satraukums. Notiek izmisīga meklēšana, līdz Oskars tiek atrasts...

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

Ar improvizācijas teātri “Spiediens” grupa “Very Cool People” sadarbojusies jau pirms videoklipa izveides, piedaloties teātra izrādes, un konkrētais skaņdarbs sarakstīts kā šova atklāšanas muzikālā tēma. Kompozīcija iekļauta grupas jaunajā albuma “Heya Some Kind of Fish!”, kas tiks izdots šā gada Starptautiskajā džeza dienā 30.aprīlī.

Mūziķi norāda, ka skaņdarbs “Spiediens” diezgan precīzi ieskicē grupas jaunā albuma skanējumu, kurā samiksēti funk, surf, jazz, klezmer un rock mūzikas stili, nekautrējoties no austrumeiropeiska šarma un Latvijai raksturīgā dažādu kultūru sajaukuma.

Singla un videoklipa palaišana pasaulē sakrīt ar improvizācijas šova “Spiediens” sezonas noslēguma izrādēm 8., 9. un 10.martā. Tās norisināsies koncertzālē “Godvil”, Brīvības ielā 214b.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti