Rīta Panorāma

Jauns brīvprātīgo kustības #paliecmājās = #vieglipalidzēt darbības posms

Rīta Panorāma

Rīgas dzemdību nams saņems īpašu dāvanu. Intervija ar Juri Šleieru

Z studijā šovakar grupa "Very Cool People" Edavārdi, Ansis, Kristīne Prauliņa

Grupa «Very Cool People», Edavārdi, ansis un Kristīne Prauliņa tiešraidē koncertēs LTV

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Latvijas Televīzijas koncertu ciklā “Koncerts Z studijā” 12. jūnijā tiešraidē no Z studijas uzstāsies grupa “Very Cool People” kopā ar Edavārdiem, ansi un Kristīni Prauliņu. Koncerts būs vērojams LTV1, satura atskaņotājā Replay.lv un LTV “Facebook” kontos.

Grupa “Very Cool People” zināma kā Latvijas atraktīvākā džezfanka grupa. Pati grupa par sevi teic, ka “dzīvā” uzstāšanās ir viņu iecienītākais muzicēšanas žanrs. Kopš 2007. gada, kad grupa dibināta, tā izdevusi septiņus albumus, kurus augstu novērtējuši gan kritiķi, gan dažādas auditorijas. Pēdējais no grupas darbiem ir albums “Koncertprogramma pa apli”, ko mūziķi radījuši kopā ar Edavārdiem un ansi, kā arī soulmūzikas izpildītāju Kristīni Prauliņu.

“Mums 23. martā bija paredzēta albuma prezentācija Viļņā. Zināmu notikumu dēļ prezentācija nenotika, bet albums tika izlaists – 30. martā. Mūsu koncerts Z studijā kaut kādā mērā būs kā mūsu albuma prezentācija,”

par programmu, kas izskanēs Z studijas koncertā, stāsta “Very Cool People” līderis Elvijs Grafcovs. “Koncertprogrammā pa apli” ietvertas gan Kristīnes un Edavārdu, gan abu reperu, gan visu trīs izpildītāju kopdziesmas, kurām “Very Cool People” veidojuši jaunus aranžējumus, kas ieturēti labākajās fanka, soula un hiphopa tradīcijās.

Koncertā uz skatuves kāps “Very Cool People” – Elvijs Grafcovs (ģitāra), Māris Vitkus (taustiņi), Andris Kauliņš (taustiņi), Kristaps Lubovs (saksofons), Māris Jēkabsons (saksofons), Laura Rozenberga (trombons), Oskars Ozoliņš (trompete), Jānis Olekšs (bass) un Andris Buiķis (bungas) kopā ar reperiem Edavārdiem (Eduards Gorbunovs), ansi (Ansis Kolmanis), kā arī dziedātāju Kristīni Prauliņu.

Koncertā uz mazu sarunu par dzīvi un šo laiku mūziķus aicinās LTV raidījumu vadītāja Eva Johansone.

Koncerts Z studijā – 12. jūnijā pulksten 21.20 LTV1 un Replay.lv tiešraidē. Koncertu būs iespējams vērot arī LTV un Replay.lv “Facebook” lapās.

Par projektu:

Projekts “Koncerts Z studijā” uzsākts, lai ārkārtējās situācijas apstākļos nodrošinātu skatītājiem iespēju vērot vēl neredzētas pārraides un ar pozitīvu saturu palīdzētu vismaz uz mirkli nedomāt par ārējiem apstākļiem. Skatītājiem tā ir iespēja baudīt mūziķu tiešraides uzstāšanos teju kā koncertā, bet mūziķiem – iespēja uzstāties teju ierastos apstākļos. Gan gatavojoties tiešraidēm, gan to laikā tiek un tiks ievēroti visi drošības noteikumi. Arī koncerta scenogrāfija un kadrējums veidots tā, lai visi iesaistītie, arī mūziķi uz skatuves, varētu ievērot atbilstošu un drošu distanci. Drošības apsvērumu dēļ tiešraižu laikā studijā atrodas tikai mūziķi un tie LTV darbinieki, kuri iesaistīti tiešraides nodrošināšanā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti