Grupa «Triānas parks» nāk klajā ar albumu «11»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Otrdien, 15. oktobrī, grupa “Triānas parks” nāk klajā ar albumu “11”, kurā iekļautas vienpadsmit dziesmas latviešu valodā. Līdz ar albuma publiskošanu klausītājiem tiek nodots arī trešais singls - dziesma “Kamēr”, kas ir duets kopā ar dziedātāju Intaru Busuli, paziņojumā medijiem informē grupas pārstāvji.

Grupas “Triānas parks” albums “11” tapis laika posmā no 2018. gada nogales līdz šī gada maijam un ierakstīts studijā “Aleja Records”.

“Savu darbību sākām kā alternatīva roka grupa, un 11 darbības gados ir izmēģināts daudz kas – albuma “11” kontekstā esam nonākuši līdz popmūzikai un mēs mērķtiecīgi attīstām šī žanra kvalitātes!

Manuprāt, katra “11" dziesma pati par sevi ir spēcīgs stāsts, un man visas ir vienlīdz mīļas. Mēs godprātīgi turpinām dziesmu “Stars” un “Kā gaisa balonā” uzņemto kursu, un tas brīžiem ir dinamiskāks, te atkal – liriskāks, lai albumā katrs varētu atrast kaut ko sev atbilstošu," paziņojumā stāsta Agnese Rakovska.

Vienpadsmit gadu pastāvēšanas laikā “Triānas parks” ir attīstījis spēju realizēt savas idejas gan radoši, gan tehniski, kā arī producēšanā un menedžmentā.

Dziesmu tekstu autore ir Agnese Rakovska, mūzika veidota kolektīvi, savukārt lielāko daļu dziesmu mūzikas producents ir “Triānas parka” basģitārists Kristaps Ērglis. Albumā piedalās arī viesmākslinieki – dziedātājs Intars Busulis un reperis Ozols.

Albuma “11” prezentācija notiks 15. oktobrī plkst. 18 t/c "Spice". Tad mūziķi pastāstīs par albuma tapšanas procesu, sniegs mazu muzikālu priekšnesumu un atklās instalāciju “Triānas parka mežs”. 

“Triānas parks” aicina klausītājus uz koncertu Rīgā, 2020. gada 27. martā "Hanzas peronā", kur būs iespēja dzirdēt gan visas jaunā albuma, gan arī labi zināmās dziesmas. Koncertā piedalīsies arī viesi  - kā pirmais no viņiem tiek izziņots “The Sound Poets” līderis Jānis Aišpurs. 

Dziesmas “Kamēr” videoklips tapis kopā ar Ivaru Burtnieku un īpašo efektu meistaru - Raiti Jāni Raitumu. Videoklipā izmantots auto “ Vintage 68 gada Ford Thunderbird”, kas video klipam iedeva īpašu atmosfēru.

“Triānas parks” sastāvā ir mūziķi Agnese Rakovska, Kristaps Ērglis, Edgars Viļums un Artūrs Strautiņš. Šogad grupa svin savu 11 gadu jubileju. 

Grupas  “Triānas parks” albums “11” pieejams vietnē "Spotify".

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti