Rīta Panorāma

Intervija ar Uldi Sukovski, Rīgas Tehniskās universitātes studiju prorektoru

Rīta Panorāma

Telefonintervija at Andu Ķīvīti

Intervija ar grupu "The Sound Poets"

Grupa «The Sound Poets» izdos albumu un koncertēs «Arēnā Rīga»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

“The Sound Poets”, viena no veiksmīgākajām un iemīļotākajām latviešu indīpopa grupām, izziņo vasaras beigās gaidāmo albumu “Trīs” un koncertu “Arēnā Rīga”, kas notiks šī gada 20. oktobrī.

Koncerts “Arēnā Rīga” būs ambiciozākais projekts grupas pastāvēšanas vēsturē, informēja grupas pārstāvis Henriks Eliass Zēgners. Grupai sadarbojoties ar izcilākajiem scenogrāfijas un skatuves māksliniekiem, paredzams, ka koncerts kļūs par apmeklētājiem vēl neredzētu audiālu un vizuālu baudījumu.

“Grasāmies apvienot šķietami neapvienojamo – uz vienu lielisku oktobra vakaru padarīsim “Arēnu Rīga” par intīmu satikšanās vietu tūkstošiem mūsu tuvāko draugu,” stāsta Jānis Aišpurs.

“Trīs” būs “The Sound Poets” trešais studijas albums, kas seko debijas ierakstam “Tavs stāsts” un 2015. gadā izdotajam albumam “Pulsē”. “Trīs” būs iekļautas 11 jaunas kompozīcijas latviešu valodā, no kurām pirmais singls “Ceļš” jau februāra sākumā tika nodots klausītājiem.

Pirmās trīs tirdzniecības dienās – 6., 7. un 8. aprīlī – biļetes uz koncertu par visdraudzīgāko cenu būs iespējams iegādāties tikai tirdzniecības parkā “Alfa”.

Piektdien, 6. aprīlī, plkst. 16.00, pie t/p “Alfa” informācijas centra notiks tikšanās ar grupas “The Sound Poets” mūziķiem. Visiem grupas atbalstītājiem būs iespēja piedalīties kampaņā un laimēt "meet&greet" ielūgumus uz grupas koncertu “Arēnā Rīga”, kā arī kļūt par pirmajiem, kas savā īpašumā iegūs “The Sound Poets” albumu “Trīs”.

No pirmdienas, 9. aprīļa, plkst. 10 biļetes uz koncertu būs pieejamas visās “Biļešu servisa” tirdzniecības vietās un www.thesoundpoets.lv.

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti