Grupa «The Sound Poets» 8. maijā uzstāsies «Koncertā Z studijā»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Turpinot Latvijas Televīzijas koncertu ciklu, 8. maijā tiešraidē no Z studijas uzstāsies grupa “The Sound Poets”. Koncerts būs vērojams LTV1, satura atskaņotājā Replay.lv un LTV “Facebook” kontos.

Tuvojoties māmiņdienai, iknedēļas koncerts Z studijā būs siltu un pavasarīgu sajūtu pilns, jo uz skatuves ar akustisku savu dziesmu programmu kāps grupa “The Sound Poets”. Gada sākumā grupa rūpīgi gatavojās savai akustiskajai koncerttūrei, ko mūziķi ilgi gaidījuši – kā iespēju akustiskajā skanējumā nokļūt nepastarpinātā kontaktā ar klausītājiem. Tomēr ārkārtējā situācija gatavošanos “uzlika uz pauzes”.

Mūziķi atzīst, ka koncerttūres atlikšana sākotnēji bija grūti pieņemama, tomēr nu viņiem ir iespēja nokļūt pie saviem klausītājiem citā veidā.

“Piedāvājums dalīties ar savu mūziku televīzijas tiešraidē nācis tieši brīdī, kad tā kļuvusi par ekskluzīvu lietu pat mums pašiem, un ar lielāko prieku dalīsimies ar mūsu dziesmu akustiskajām versijām – ieskatu topošajā koncertsērijā ar nosaukumu “Klusāk”,” atklāj grupas līderis Jānis Aišpurs.

Grupas “The Sound Poets” koncerts Z studijā – 8. maijā pulksten 21.20 būs skatāms LTV1 un Replay.lv tiešraidē. Koncertu būs iespējams vērot arī LTV un Replay.lv “Facebook” lapās. Koncertā uz mazu sarunu par dzīvi un šo laiku mūziķus aicinās LTV raidījumu vadītāja Eva Johansone.

Par projektu

Projekts “Koncerts Z studijā” uzsākts, lai ārkārtējās situācijas apstākļos nodrošinātu skatītājiem iespēju vērot vēl neredzētas pārraides un ar pozitīvu saturu palīdzētu vismaz uz mirkli nedomāt par ārējiem apstākļiem. Skatītājiem tā ir iespēja baudīt mūziķu tiešraides uzstāšanos teju kā koncertā, bet mūziķiem – iespēja uzstāties gandrīz ierastos apstākļos. Uzsveram, ka gan gatavojoties tiešraidēm, gan to laikā tiek un tiks ievēroti visi drošības noteikumi. Arī koncerta scenogrāfija un kadrējums veidots tā, lai visi iesaistītie, arī mūziķi uz skatuves, varētu ievērot atbilstošu un drošu distanci. Drošības apsvērumu dēļ tiešraižu laikā studijā atrodas tikai mūziķi un tie LTV darbinieki, kuri iesaistīti tiešraides nodrošināšanā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti