Grupa «The Bad Tones» izdod otro singlu no jūlijā gaidāmā albuma «Is It Good Enough?»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

“Soon I'll Be Gone” ir grupas otrais singls no albuma “Is It Good Enough?”, kas tiks izlaists jūlija sākumā. “Soon I'll Be Gone” klausītāju ievij sapnī par Holandes tulpju laukiem un Latvijas mežiem, tur, kur daba ir simbiozē ar cilvēka radīto, vēstīja grupas pārstāvji.

Dziesmas lirika koncentrējas ap pamestības sajūtu modernās tehnoloģijas murgā, kurā dažreiz sevi atrodam. „Crowd staring nowhere, Found can be none..” (“Pūlis veras nekurienē, Neviens nav atrasts…”) dzied duetā Rūdolfs un Alberts un ar šiem pirmajiem vārdiem ievada dziesmas galveno tēmu – aizmirstību. 

“The Bad Tones” ir dabas un blūza iedvesmots psihedēliskā roka kvartets no Rīgas, ko raksturo sapņainas ģitāras un viļņainas balsis. Pie taustiņiem, ģitāras un balsī – Edvards Broders, aiz bungām un atbalsta vokāls – Kalvis Sležis, ģitāra, taustiņi un vokāls - Rūdolfs Ozols, basa frekvencēs un viļņainākais vokāls – Alberts Levics.

Visi grupas dalībnieki ir iesaistījušies Rīgas mūzikas scēnā jau no saviem agrīnajiem pusaudžu gadiem un spēlējuši dažādās grupās pirms “The Bad Tones” dibināšanas. Šajā ansamblī viņi noslīpējuši savu skanējumu, apvienojot prasmes, kas iegūtas, spēlējot klasisko roku un blūzu, ar modernai alternatīvajai mūzikai raksturīgu dziesmu struktūru. 

“The Bad Tones” ar sociālo mediju un mūzikas palīdzību akcentē kultūras patēriņa problēmas mūsdienu kultūrā un koncentrējas uz auditorijas iesaistīšanu mūzikas klausīšanās procesā, kā tas tika darīts skaņu ierakstu pirmsākumos. Šīs vērtīgās klausīšanās pieredzes grupu motivē un iedvesmo.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti