Rīta Panorāma

Laika ziņas

Rīta Panorāma

Intervija ar LTV ārzemju ziņu redaktori Inu Strazdiņu

"Tautumeitas" laiž klajā dziesmu "Guli guli"

Grupa «Tautumeitas» laiž klajā dziesmu «Guli guli» un gatavojas lielkoncertam

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Etno mūzikas grupa "Tautumeitas" klausītāju vērtējumam nodod savu jauno singlu ar nosaukumu "Guli guli", informēja grupas pārstāvji. Līdz ar dziesmas prezentāciju, "Tautumeitas" aicina uz savu vienīgo nākamās vasaras lielkoncertu "Skrejceļš" Skultes ostā, Saulkrastos.

Kā stāsta singla "Guli guli" mūzikas autore Asnate Rancāne, dziesma vēsta par šo laiku, kad, ja vien būtu tāda iespēja, varētu nekāpt no laukā no gultas un pārlaist ziemu saldā miedziņā, taču ir kas tāds, kas mūs iekšā urda un mudina neļauties slinkumam: "Tie ir svētki, kas tuvojas, darbi, kas jāiespēj, mīļie, kas jāsatiek, un domas, kas jāsakopo, jo tūliņ taču noslēgsies vecais gads un klāt jau jaunais! Tad nu lai ar šo dziesmu ķekatas ienāk jūsmājās un aprauga padarītos darbus, kā arī atnes svētību, veiksmi un jaudu jaunajam gadam!"

Līdz ar "Guli guli" nodošanu klausītājiem tiek izsludināts arī vienīgais grupas "Tautumeitas" nākamās vasaras lielkoncerts ar nosaukumu "Skrejceļš", kas norisināsies 26. augustā Skultes ostā Saulkrastos. Lielkoncertā izskanēs grupas "Tautumeitas" jaunā albuma dziesmas, kas top sadarbībā ar producentiem Reini Sējānu un Povelu Olssonu. Neizpaliks arī dziesmas no debijas albuma.

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti