Grupa «Singapūras satīns» izdod dziesmu un aicina uz brīvdabas koncertu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Hiphopa grupa "Singapūras satīns“ nāk klajā ar dziesmu “Blingi” un izziņo brīvdabas koncertu Rīgā, Andrejsalā, kas gaidāms 3. jūlijā, medijus informē grupas pārstāvji.

"Mēs bijām pazuduši, jo bijām noguruši, bet tagad esam atpakaļ no pankroka pie hiphopa. "Blingi" vēsta par sajūtām kādas pārņem, pagarinot mūsu draudzeņu kredītlīnijas, jo mēs jums teiksim tā – tas nav nekāds lētais prieks. Iesakām ļoti rūpīgi izvērtēt savas iespējas, apņemot jaunu draudzeni," stāsta grupas dalībnieki.

Kopā ar jauno singlu "Singapūras satīns" izziņo arī īpašu brīvdabas koncertu Andrejsalas teritorijā: “Starp citu, 3. jūlijā mēs plānojam pieskandināt Andrejsalu ar ļoti īpašu brīvdabas koncertu kluba "First" un restorāna "Naples" krastmalā.

Mēs pirātu stilā būsim uz kuģa, bet visi apmeklētāji būs izretināti zem pritonu planētas debesīm."

Hiphopa grupa "Singapūras satīns" debitēja 2015. gada izskaņā, kad savā "Youtube" kanālā publicēja grupas pirmo miksteipu "Singapūras satīns Vol. 1". Līdz šim grupa ir izdevusi divus studijas albumus, trīs miksteipus un vairākus singlus, bet dziesma "Piededzini man" kļuva par vienu no 2019. gada spēlētākajām dziesmām Latvijas radiostacijās un digitālajās platformās. Šogad "Singapūras satīns" sācis sadarbību ar mūzikas izdevniecību "Universal Music Group". 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti