Grupa «PIMTHM» tiešsaistē prezentēs albumu «Troubled Son»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

14. februārī pkst.18.00 "Facebook" tiešsaistē notiks grupas “Pizdets I Meyk the Hevi Metāls” (PIMTHM) albuma “Troubled Son” prezentācijas pasākums "Troubled Son goes to Therapy", informēja pasākuma organizatori.

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

"Pasākuma laikā tiks straumētas dziesmas un video no grupas debijas albuma, un uz sarunu angļu valodā abiem grupas dalībniekiem – Linardam Kalniņam un Aleksandram Tomasam Metjusonam – pievienosies vairāki viesi: jauniešu psihoterapeits Nils Sakss Konstantinovs palīdzēs iedziļināties albuma dziesmu tekstos no terapeitiska skatpunkta; savu viedokli izteiks performanču un instalāciju mākslinieki Daniela Vētra un Artūrs Virtmanis, kuri jau sadarbojušies ar "PIMTHM" mākslas darbā “Against the Tragic Wall”," ziņoja rīkotāji.

Albums “Troubled Son” sastāv no septiņām dziesmām angļu, vācu un bulgāru valodā. Paziņojumā medijiem vēstīts, ka dziesmu tematikā dominē pēcpadomju trauma, jaunu cilvēku pieaugšana Rietumu un Austrumu ideoloģiju un kultūru sadursmē, personīgas attiecības ar ģimenes locekļiem, kā arī mīlestība uz vēsturiski pretrunīgām personībām. Albuma miksu un māsteru veidojuši Andro Matjusons un Uldis Cīrulis (DJ Monsta). Par vizuālo noformējumu parūpējies Kristaps Zelmenis.

"Grupa "PIMTHM" ir bāzēta Minhenē un Rīgā, tās sastāvā ir skotu-bulgāru komponists Aleksandrs Tomass Metjusons (Alexander Thomas Mathewson) un latviešu datu analītiķis un kordiriģents Linards Kalniņš. Viņu mūzikā var dzirdēt baltu un slāviskās saknes, pieredzi klasiskajā un kora mūzikā, kā arī mīlestību pret pankroku, industriālo mūziku un metālu. Grupas eksplozīvā skaņa savieno elektronisku skaņas sienu ar dramatisku maksimālismu, lai radītu operas (Gesamtkunstwerk) atmosfēru un neatstātu klausītājus vienaldzīgus," informēja grupas pārstāvji.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti