Grupa «Oghre» piedāvā singlu «Māli» no pavasarī gaidāmā albuma «Grimt»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Klajā nācis grupas “Oghre” pirmais singls “Māli” no pavasarī gaidāmā albuma “Grimt.” Tas būs otrais albums no grupas “Oghre” plānotās triloģijas par galvenajiem dzīvību veidojošajiem elementiem – skābekli, ūdeņradi un oglekli, medijus informē grupas pārstāvji.

Albumu triloģiju 2017. gadā aizsāka grupas debijas albums “Gana”, kas bija veltīts skābeklim un tā reprezentācijām – liesmām, šķīstīšanu caur degšanu un vardarbību.

Turpretī “Grimt” centrālais elements ir ūdeņradis, un apskatītas tādas tēmas kā atomārais pret komplekso, dažādi ūdeņi, un cilvēku, kā arī dabas procesu plūstošā un mainīgā būtība.

"Neskatoties uz visaptverošo albuma “Grimt” koncepciju, “Māli” nes arī savu patstāvīgo vēstījumu par formas un satura attiecībām, kā arī saikni starp dzīvo un nedzīvo," stāsta “Oghre”.



Grupas pirmais albums “Gana” 2018. gadā tika nominēts mūzikas ierakstu gada balvai "Zelta Mikrofons" kategorijā "Roka vai metāla mūzikas albums". 2017. gadā grupa ieguva vienu nomināciju un vienu balvu Latvijas Metālmūzikas gada balvā.

“Oghre” sadarbojas ar mākslinieku Aigaru Opincānu, kurš veido grupas vizuālo saturu.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti