Rīta Panorāma

Intervija ar Kārli Būmeisteru un Rimantu Liepiņu par Eiropas sporta nedēļu

Rīta Panorāma

Izstāde "Grāmatu plūdi. Ziemeļi satiek Baltiju bērnu grāmatās."

Neaizmirstulītes paildzina vasaru ar disko laikmeta spozmi

Grupa «Neaizmirstulītes» paildzina vasaru ar 70. gadu disko dziesmu «Es vēlos vienu vien»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Grupa “Neaizmirstulītes" un Kristaps Krievkalns piedāvā 70. gadu disko dziesmu “Es vēlos vienu vien,” ko savulaik atdzejojis Ziedonis Purvs, informē grupas pārstāvji.

“Es vēlos vienu vien” ir vasarīgs stāsts par draudzību, kopā būšanu un neaizmirstamu sapņu deju. Tā ir nezināma ārzemju autora dziesma, kuras aranžiju veidojis komponists un producents Kristaps Krievkalns.

“Mēs no sirds mēģinājām sadzīt pēdas un noskaidrot, kurš ir dziesmas oriģinālautors.

Uzrunājām gan ansambļa dalībnieces, kuras piedalījās dziesmas ierakstā 1979. gadā, gan citas iesaistītās personas, kuras lieliski orientējās tā laika mūzikā, bet tas mums vēl nav izdevies. Tāpēc, ja tu zini šo noslēpumu, lūdzu, sazinies ar mums” aicina “Neaizmirstulītes”.

Dziesmas tapšanā piedalījušās “Neaizmirstulītes” – Margarita Dudčaka, Elīna Ose, Laura Goba un Laura Leontjeva, kā arī Austris Kalniņš (taustiņi), Viktors Eunapu  (ģitāra), Aivars Meijers (bass), Raivo Stašāns (saksofons), Oļegs Švembergs (trombons), Edgars Švembergs (trompete). Skaņu režisors Armands Treilihs.

“Neaizmirstulītes” muzicē kopš 2011. gada un šo gadu laikā izvirzījušas par ansambļa mērķi aktualizēt, popularizēt kvalitatīvu mūziku, kas radusies 20. gadsimta otrajā pusē, to iedzīvinot jaunās, daudzbalsīgās krāsās un dodot tai otru elpu, nepazaudējot muzikālās un emocionālās vērtības.

Vokālais sieviešu kvartets koncertā būs dzirdams 12. septembrī Mazmežotnes muižā, kā arī vēlāk rudenī “In The Mood” koncertos Valmierā, Kuldīgā un citās pilsētās kopā ar pieredzes bagāto mākslinieku, pasaules apceļotāju Laimi Rācenāju.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti