Rīta Panorāma

Valmiera meklē jaunus tūrisma piedāvājumus un idejas. Intervija ar Andri Kleperu

Rīta Panorāma

Telefonsaruna ar Gunu Magaznieci par Covid-19 sekām Turcijā

Grupa "Nando" ieskandina vasaru ar deju hītu

Grupa «Nando» ieskandina vasaru ar deju hitu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Grupa “Nando” vasaru pavada radoši un raženi: iznācis jau otrais singls no albuma “Man nav laika”, ko iecerēts prezentēt augusta beigās. Kompozīcija “Dejo ar mani” meiteņu izpildījumā ir kļuvusi par vasaras ballīšu priekšvēstnesi, ko pašas grupas dalībnieces raksturo kā deju hitu.

Dziesmas autori ir Raimonds Pauls un Guntars Račs, un tajā dzirdamas grupas “Nando” dziedātājas - Amanda Anna Straujā, Keita Krūmiņa, Alise Lāce, Terēze Anna Pogiņa, Helēna Patrīcija Kalniņa

“Šī Raimonda Paula dziesma mums saistās ar Līgo vakaru – jautru laika pavadīšanu kopā ar draugiem pie ugunskura, dziedot un dejojot. Jānis Ķirsis ir eksperimentējis, un viņam ir izdevusies fantastiska dziesmas aranžija, kas neviļus liek kustēties dziesmai līdzi,” par kompozīciju stāsta dziedātājas.

Grupas “Nando” piecas dalībnieces muzicē kopā jau vairāk nekā 12 gadus. Viņu vokālais pedagogs un draugs ir džeza dziedātāja Rūta Dūduma-Ķirse. Grupa ir uzstājusies koncertos, izrādēs, muzikālajos projektos, sadarbojusies ar Jāzepa Mediņa Rīgas mūzikas skolas zēnu kori, Rīgas Doma kora skolas un Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas apvienoto bigbendu, vokālo grupu “Framest”. 2017. gadā “Nando” debijas albums “Mamma mani apēdīs” saņēma Latvijas mūzikas ierakstu gada balvu “Zelta mikrofons” nominācijā “Labākais bērnu mūzikas albums”.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti