Grupa «Musiqq» izdod mini albumu «Bijis, ir un būs»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 1 gada.

Grupa "Musiqq" laidusi klajā mini albumu ar nosaukumu "Bijis, ir un būs" un aicina svinēt tā iznākšanu koncertā, kurš notiks 14. februārī Rīgā, koncertzālē "Palladium", informēja grupas pārstāvji.

Albumā ir iekļautas septiņas dziesmas, kuras veidotas kā sinerģija ar leģendārās grupas "Līvi" populārākajiem skaņdarbiem.

Šis ir sestais grupas "Musiqq" studijas albums, taču pirmais, kas veidots kā aranžija jau zināmām un populārām dziesmām.

Albuma tapšanā piedalījies arī ģitārists Uldis Beitiņš, saksofonists Alex Balinskis.

"Noklausoties jauno albumu, jāsaka, ka esam patiešām priecīgi, jo mūsu mājsēdes laika eksperiments ir ieguvis pavisam reālas aprises. Šāds dziesmu radīšanas formāts bija kaut kas jauns priekš "Musiqq"," sacīja grupas dalībnieki Emīls Balceris un Marats Ogļezņevs.

14. februāra koncertā izskanēs "Musiqq" populārākās dziesmas, kā arī jaunā albuma kompozīcijas.

"Ar nepacietību gaidām mūsu koncertsērijas "Bijis, ir un būs" noslēguma koncertu un jaunā mini albuma prezentāciju vienuviet! Valentīndienas īpašajās noskaņās 14. februārī svinēsim albuma iznākšanu, kas jau tagad ir pieejams straumēšanas platformās! Tiekamies Rīgā, "Palladium", jau pavisam drīz," aicina mūziķi.

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.
Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti