Grupa «Laika upe» izdod videoklipu singlam «Polārzvaigznes krīt»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Grupa “Laika Upe” Ziemassvētku noskaņās klajā laiž videoklipu dziesmai “Polārzvaigznes krīt”, medijus informē grupas pārstāvji.

“Dziesma ir stāsts par spilgtu pirmo iespaidu, kas mainās starp diviem cilvēkiem, iepazīstot vienam otru tuvāk. Videoklipā ir atainoti gan klasiski, gan pārspīlēti sievietes uzmanības apliecinājumi no vīrieša skatpunkta, kas dažreiz nostrādā, bet dažreiz mulsina vai paliek nesaprasti.

Iepazīstoties tuvāk, pirmais iespaids var izrādīties tikai ilūzija,” par jauno singlu izsakās videoklipa režisore Laura Upeniece.

Dziesma tapusi sadarbībā ar dzejnieku Emīlu Buiķi. Ierakstu producēja Kaspars Ansons. Videoklipu veidoja Laura Upeniece, Loreta Danče un Kaspars Kambars.

Grupā “Laika upe” ir apvienojušies pieci jauni mūziķi: Guntis Nurža (vokāls), Jānis Pastars (ģitāra), Atis Čamanis (taustiņi), Reinis Petrovičs (basģitāra), Edgars Ansons-Tomsons (bungas). Kā grupas dalībnieki uzsver – katrs dalībnieks ir ļoti atšķirīgs, un tieši tas vieno visus kopā un veido grupas harismu.

Kopš 2018. gada “Laika upe” ir publicējusi vairākus singlus un videoklipus. Līdz šim labākos panākumus guvusi dziesma “Lietus iela”, kas ir iekļuvusi Latvijas radiostaciju topos. Plašāku atpazīstamību grupa ieguva, piedaloties LTV "Supernova 2019" pusfinālā ar dziesmu “Listen To The Way That I Breathe”.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti