Grupa «Jānis Bukums» un «X Faktora» Reinis Liepa publicē kopdziesmu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Grupa “Jānis Bukums” sadarbībā ar “X Faktora” dziedātāju Reini Liepu publicējuši kopdziesmu “Grēksūdze Nr. 2”, informē mūziķu pārstāvji.

Mūziķis Jānis Bukums stāsta: “Ar Reini Liepu bijām pazīstami jau ilgi pirms “X Faktora”. Man bija padomā pāraranžēt vienu dziesmu no grupas pirmā albuma duetā ar kādu dziedātāju, un sakrita, ka Reinis bija tas, kam šī dziesma ļoti piestāvēja pēc rakstura un tēla. Dziesma aizskar vairākas smagas un sāpīgas tēmas, un daļēji mūsu dzīvesstāsti sakrīt – tā ir mūsu nu jau kopīgā grēksūdze, tāpēc Reinis spēja ielikt savos vārdos atbilstošās emocijas un attieksmi.”

Dziesmai tapis arī liriku video, ko veidojis multimākslinieks Ēriks Saksons.

Grupa turpina darbu pie ceturtā albuma ar nosaukumu “Septītās dienas burvis”. Albumā paredzēts iekļaut vismaz astoņas jaunas, līdz šim nedzirdētas dziesmas, un daļa no tām jau ierakstīta sadarbībā ar Kārli Šteinmani viņa studijā “KS Records – Unity Audio”. Albumu paredzēts izdot līdz 2020. gada beigām.

(No kreisās) Reinis Liepa un Jānis Bukums
(No kreisās) Reinis Liepa un Jānis Bukums

Arī šo albumu ievadīs vairāki priekšvēstneši – singli un mūzikas video. “Covid-19 krīze mūsu plānus pārcēla vairākus mēnešus uz priekšu, bet arī pirms šī albuma prezentēšanas mēs vēl publicēsim vairākus mūzikas klipus. Svaigas vēsmas grupas skanējumā ievieš arī jaunais grupas ģitārists Gunārs Orlovskis, kā arī šobrīd varu pateikt, ka jauno dziesmu skanējums būs lecīgāks un izaicinošāks - arī šoreiz tas ir evolucionējis jaunā virzienā,” atzīmē Bukums.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti