Rīta Panorāma

Limbažos un Rīgā notiks tautas mūzikas festivāls "Dzīvā mūzika"

Rīta Panorāma

Telefonintervija ar politologu Juri Rozenvaldu par 13. Saeimā ievēlēto partiju sarunām

Grupa Jānis Bukums un Līga Rīdere publicē kopdziesmu "Parasts stāsts"

Grupa «Jānis Bukums» un Līga Rīdere publicē kopdziesmu «Parasts stāsts»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Grupa “Jānis Bukums” un X-faktora fināliste Līga Rīdere publicē kopdziesmu “Parasts stāsts”. Dziesma ir iekļauta arī grupas jaunajā konceptalbumā “Neuzvarētais”, kas publikai tiks prezentēts 29. novembrī, pavēstīja grupas pārstāvji.

“Dziesmas “Parasts stāsts” tapšanas stāsts gan ir nedaudz sarežģītāks par tās nosaukumu,” grupas dalībnieki jokojoties stāsta. “Ar dziesmas ideju ilgi strādājām, bet  kaut kas diemžēl “nelīmējās” kopā. Dziesma “nenāca” pie mums. Tad, pēc kāda laika, kad jau bijām atmetuši dziesmai ar roku, vienu vakaru pēc grupas mēģinājuma Jānis ar ģitāristu un albuma koncepta autoru Arturu Liedi ieslēdzās studijā un dziesma bija gatava jau pēc 10 minūtēm! Nostrādāja taisnais savienojums ar Ziemeļu Dieviem.”

Dziesmas un teksta autori ir Jānis Bukums un Arturs Liede, aranžijā dalību tradicionāli ņem arī pārējais grupas nemainīgais sastāvs – ģitārists Artūrs Račinskis, basists Andrjus Jaņuns, bundzinieks Filips Batarags.

Dziesma ir viena no 13 dziesmām, kas iekļautas jaunajā albumā. Albums “Neuzvarētais” ir konceptalbums ar kopējo stāstu, kurā katra dziesma ir nodaļa no kopstāsta. Vairāk par albuma konceptu uzzināsim 29. novembrī.

Dziesma “Parasts stāsts” pieejama straumēšanas servisā “Spotify”, grupas “Jānis Bukums” un Līgas Rīderes mākslinieku profilos, kā arī visos online mūzikas veikalos. Dziesma iekļauta albumā “Neuzvarētais”, kas publikai būs pieejams 29. novembrī, tā digitālo kopiju bez maksas būs iespējams lejupielādēt grupas mājaslapā, albuma fiziskās kopijas būs pieejamas Latvijas veikalos, degvielas uzpildes stacijās, grāmatnīcās sadarbībā ar izplatītāju “Pasadena Group Promotion”.

Dziesmas “Parasts stāsts” videoklips skatāms grupas mājaslapā un “Youtube” kanālā; skaņu režisors – Kārlis Šteinmanis, video režija un montāža – Andrjus Jaņuns un Ēriks Saksons, grupa saka īpašu paldies ''Susuris Spec''  un Arturam Bērziņam.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti