Rīta Panorāma

Latvijas Radio koris jaunā sakrālā programmā "Avilas Terēzes lūgšanas"

Rīta Panorāma

Intervija ar Swedbank ekonomisti Agnesi Bucenieci par Latvijas ekonomikas tendencēm

Intervija ar Reini Sējānu un Jāni Šipkēvicu

Grupa «Instrumenti» augustā plāno koncertu Daugavas stadionā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Mūzikas grupa “Instrumenti” izziņojusi koncertu, kas 31. augustā notiks Daugavas stadionā Rīgā.

Koncertu Daugavas stadionā “Instrumenti” sola kā vērienīgāko koncertu grupas pastāvēšanas vēsturē.

Līdz ar koncertu, “Instrumenti” piedāvā arī videoklipu dziesmai “Aukstākā līmeņa mīlestība”, kas ir pirmais singls no pavasarī gaidāmā albuma “Cilvēks”.

Pavasarī gaidāmais - nu jau piektais - grupas studijas albums “Cilvēks” būs kā stāsta turpinājums “Instrumenti” ierakstam “Atkala”. Jaunā albuma ietvaros “Instrumenti” gatavo vairākas muzikālas sadarbības, kas tiks atklātas vien līdz ar albuma izdošanu. Savukārt sarunā ar LTV raidījumu "Rīta Panorāma" Reinis Sējāns un Jānis Šipkēvics atklāja - jaunā albuma vizuālo noformējumu veido māksliniece Džemma Skulme. 

Videoklips singlam “Aukstākā līmeņa mīlestība” uzņemts gaidāmā koncerta notikuma vietā - Daugavas stadionā. Klipa režisors ir Uģis Olte, kuš grupas publiskajā paziņojumā norāda: “Dziesma pati diktēja priekšā attēlus. Un tajās retajās reizēs, kad tas notiek bez piepūles, nedrīkst šiem attēliem neticēt. Dziesmas vizualizēšanai vajadzēja visus Daugavas stadiona prožektoru kilovatus. Dziesmu dzirdēju kā ironisku stāstu par atsaldētību un jutekļu pārsātinātību. Šāda sajūta paģēr vizuālus "temperatūras" kontrastus. Tādēļ radās fotonegatīvā pasaule, kuras vēsie iemītnieki nēsā maskas, kas izliekas par īstu cilvēku sejām. Vēss palags kā ekrāns iestiepts futbolvārtos, kurā murcās silti ķermeņi. Mūziķi, kas, spēlējot no visas sirds, izstaro svelmi kā tikko dzimušas zvaigznes.”

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti