Grupa «Imagine Dragons» nākamvasar uzstāsies Lietuvā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 1 gada.

"Grammy" balvas ieguvēji, multiplatīna rokgrupa "Imagine Dragons" nākamajā vasarā ar vienīgo koncertu Baltijā 16. augustā uzstāsies Viņģa parkā Viļņā, Lietuvā, informēja koncertaģentūras "First Baltic International" pārstāvji.

Koncerts būs daļa no pasaules koncertturnejas "Mercury Tour", kas atzīmē grupas albuma "Mercury - Acts 1 & 2" izdošanu, un tā nākamajā gadā sāksies Dānijā, pirms došanās uz Itāliju, Horvātiju, Poliju, Lietuvu, Franciju, Izraēlu un Grieķiju.

Koncerta rīkotāji uzsvēra, ka "Imagine Dragons" ir viena no lielākajām rokgrupām pasaulē, kas turpina piepildīt lielākos pasaules stadionus un pārspēt rekordus: "Apkopojot pārdošanas datu apjomus, viņu kontā ir vairāk nekā 66 miljonu pārdotu albumu kopiju, 55 miljonu digitālo dziesmu klausījumu un 110 miljardu klausījumu straumēšanas servisos kopā. "Imagine Dragons" izceļas kā vienīgā grupa vēsturē, kas nopelnījusi četrus "RIAA Diamond" singlus, proti, "Radioactive" (14x platīna), "Believer" (10x platīns), "Demons" (10x platīns) un "Thunder" (10x platīns). Kopš 2009. gada viņi 5 reizes pēc kārtas ir iekļuvuši Top 10 "Billboard Top 200" ar "Night Visions" [2012] (7x platīna), "Smoke + Mirrors" [2015] (platīna), "Evolve" [2017] (trīskāršs platīns), "Origins" [2018] (platīns) un "Mercury – Act 1" [2021]."

Līdz ar "Mercury – Act 2" iznākšanu šogad grupa pabeidza savu pirmo dubultalbumu, ko producējis Rick Rubin.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti