Grupa «Dzelzs vilks» 30. jubilejas gadu uzsāks ar koncertu LTV

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Latvijas Televīzijas koncertciklu “Koncerts Z studijā” turpinās grupa “Dzelzs vilks”. Ar grupas zināmākajām dziesmām Z studijā “Dzelzs vilks” uzsāks savu 30. jubilejas gadu.

 ““Dzelzs vilks” ir eksplozīva parādība pie Latvijas rokmūzikas debesīm un jau teju trīs gadu desmitus – arī viena no jaudīgākajām latviešu koncertgrupām. Ar 14 studijas albumiem un septiņām Mūzikas gada balvām azotē “Dzelzs vilks” nemainīgi pulcina visu paaudžu fanus, ik uzstāšanās reizē noturot klausītājus uz spēcīga mūzikas viļņa,” uzsvēra koncerta rīkotāji.

Grupas līderis Juris Kaukulis norādīja, ka aizvadītais gads “mūs visus ierāva nezināmos ūdeņos”. “[Tagad] jūtamies kā nepazīstamā krastā izmesti, bet šis ir pats gada sākums, un ceram, ka tas jaunais kontinents, kur esam nokļuvuši, sola mums un jums daudz lielisku piedzīvojumu,” atzīmēja Kaukulis.

“Dzelzs vilka” šī gada lielākais piedzīvojums ir grupas 30. jubileja.

 ““Dzelzs vilka” 30. gadskārtas ieskaņā mēs nevarētu vēlēties labāku startu kā atkalsatikšanos, kaut neklātienē, ar faniem Z studijā. Turklāt trīsdesmit gadi nenozīmē, ka esam gatavi tikai purināt sirmās ūsas – blakus visu laiku spilgtākajām dziesmām spēlēsim arī mūsu jaunākos skaņdarbus ceļā uz studijas albumu. Nav noslēpums, ka ikvienā koncertā jūtamies kā rokfestivālā, un kāpēc lai Z studijas koncerts nekļūtu par visu nenotikušo un vēl gaidāmo vasaras festivālu jaudīgu summu?” retoriski vaicāja grupas līderis.

Pirms koncerta mūziķus uz īsu sarunu aicinās LTV raidījumu vadītāja Kristīne Komarovska.

“Koncerts Z studijā. Dzelzs vilks” – 16. janvārī, pulksten 21.00 LTV1 un REPLAY.lv. Koncertu būs iespējams vērot arī LTV un REPLAY.lv “Facebook” lapās.

LTV uzsver, ka koncertu ierakstu laikā tiek un tiks ievēroti visi drošības noteikumi. Koncerta scenogrāfija un kadrējums veidots tā, lai visi iesaistītie, arī mūziķi uz skatuves, varētu ievērot atbilstošu un drošu distanci. Drošības apsvērumu dēļ ieraksta laikā studijā atrodas tikai mūziķi un tie LTV darbinieki, kuri iesaistīti ieraksta nodrošināšanā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti