Grupa «DaGamba» uzsākusi koncerttūri Krievijā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Šajā nedēļas nogalē grupa "Dagamba" uzsāka koncerttūri Krievijā ar jauno programmu "#LudwigVanRammstein". Kopumā līdz gada beigām kaimiņvalstī paredzēts sniegt septiņus koncertus, uz kuriem visas biļetes jau tagad ir izpārdotas. 

Nedēļas nogalē jau notika koncerti Tulā un Voroņežā. Publika vairāk nekā 2000 skatītāju sēdvietu zālēs grupas sniegumu novērtēja ar skaļām ovācijām un patiesu sajūsmu.  Šī ir otrā "Dagamba" koncerttūre Krievijā, iepriekšējā tūrē koncertus apmeklēja vairāk kā 15 000 grupas cienītāji. 

Jaunā koncertprogramma "#LudwigVanRammstein" tapusi, apvienojot Ludviga Van Bēthovena un grupas "Rammstein" daiļradi. Te Bēthovena mūzika kļūs par rokmūziku, bet "Rammstein" melodijas iegūs akadēmisku skanējumu.

"Interesanti ir mainīt lomas, kad Bēthovens sāk skanēt kā klasisks roka gabals, bet "Rammstein" pārtop akadēmiskā simfonijā. Mēs, savienojot dažādus mūzikas žanrus un laikmetus, nojaucam starp tiem robežas," atzīst grupas līderis Valters Pūce.

Koncerttūre Latvijā tiks atklāta šā gada 3.novembrī koncertzālē "Palladium", Rīgā.

Grupu "DaGamba"izveidoja Valters Pūce 2011. gadā. Viņam pievienojās bērnības draugs un čellists Antons Trocjuks, bet pēc pāris gadiem irāņu perkusionists Hamidreza Rahbaralam un lietuviešu pianists Dainis Tenis, izveidojot internacionālu grupas sastāvu. Pirms gada grupas sastāvu papildināja bundzinieks Artūrs Jermaks.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti