Rīta Panorāma

Tenoru trio. Arrivederci Roma – šovakar Mežaparka Zaļajā teātrī

Rīta Panorāma

Zēlandes iedzīvotāji plašā pulkā vakariņo pludmalē

DAGAMBA rīko pirmo crossover mūzikas festivālu Baltijā skatītājiem laivās

Grupa «Dagamba» rīkos starpžanru mūzikas festivālu skatītājiem laivās

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Grupas “Dagamba” mūziķi rīkos festivālu skatītājiem laivās – tas notiks Juglas ezerā, Latvijas Etnogrāfiskā brīvdabas muzeja krastā, un pirmais dubultkoncerts, kurā uzstāsies “Dagamba” un grupa “Tautumeitas”, gaidāms 8. augustā, informē grupas menedžmenta pārstāvji.

Festivāls “Laivā” ir kā tilts starp tradicionālajām, klasiskajām vērtībām un mūsdienu pasauli, tāpat kā “crossover” jeb starpžanrs mūzikā. Mūziķi skaidro: “Festivāls “Laivā” ir pirmais “crossover” jeb starpžanru mūzikas festivāls Baltijā, kas aicina klausītājus sēsties laivās Juglas ezerā ar skatu uz Brīvdabas muzeju un nodoties gleznainās Rīgas nostūra ainavas baudīšanai. Mūzika bez robežām, ezera plašums, senču tradīcijas un mūsdienīgs šovs – “Laivā” ir iespēja aizbēgt no ikdienas rutīnas, veldzējoties dabas skaistumā un mierā.”

“Mēs jau kādu laiku sapņojam par starpžanru mūzikas festivāla organizēšanu. Šis mūzikas žanrs pašlaik pasaulē ir ļoti populārs, to pārstāv arī, piemēram, Deivids Garets (David Garrett), “2Cellos”, “Apocalyptica” u.c. Koncertējot ārpus Latvijas, esam sastapuši daudz interesantu muzikālu apvienību, ko noteikti aicināsim uzstāties festivālā turpmākajos gados.

Esam patīkami satraukti, uzsākot šīs idejas realizāciju, kas “Dagambai” iezīmēs arī jaunu sākumu, jo šis vienlaikus būs pēdējais koncerts tieši šādā sastāvā,”

stāsta festivāla idejas autors un “Dagamba” dibinātājs Valters Pūce.

Ieeja festivālā paredzēta tikai apmeklētājiem laivās.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti