Rīta Panorāma

Intervija ar veselības ministri Andu Čakšu

Rīta Panorāma

Laika ziņas

Intervija ar grupu "Da Gamba"

Grupa «DaGamba» noslēgs koncerttūri «Vivaldi Rocks» ar jaunā albuma «Seasons» prezentāciju

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

Ar koncertu šosestdien, 12.novembrī, koncertzālē „Palladium” grupa „DaGamba” noslēgs savu koncerttūri „Vivaldi Rocks”, kas arī būs grupas jaunā albuma „Seasons” prezentācijas koncerts.

Rudenī „DaGamba” devās koncerttūrē pa Latviju, kā arī viesojās Lietuvā. Lai arī Latvijā bija paredzēti tikai seši koncerti, pavisam notika 10, jo Cēsīs, Jelgavā un Liepājā notika divi koncerti.

Tomēr ne visos koncertos grupa guvusi plašu atsaucību: „Iepriekšējā tūrē viena sieviete bija nopirkusi disku pirms koncerta un pēdējā skaņdarba laikā izskrēja ar asarām acīs ārā un pieprasīja, lai viņai atdod naudu, jo nesaprata, kā var šitā spēlēt Bēthovenu?” stāsta čellists Valters Pūce.

Grupa vēl paspējusi aizvadīt vērienīgu koncertu Maskavā kopā ar Lielā teātra orķestri un 100 cilvēku kori. „Ja Latvijā mūs uzņem ļoti pieklājīgi, tad tur bija pilnīgs vājprāts! Cilvēki pat nāca uz skatuves prasīt autogrāfus, nekad nekas tāds nav bijis!” pārsteigta ir grupa.

„DaGamba” atzīst, ka noslēguma koncerts 12.novembrī būs iespaidīgākais, kāds grupai jebkad ir bijis.

Koncertā uzstāsies dažādi viesmākslinieki, kurus pagaidām grupa patur noslēpumā. Tāpat grupai iznāk jauns disks „Seasons” un šis koncerts būs diska prezentācijas koncerts.

Pēc „Vivaldi Rocks” koncerttūres, „DaGamba” ar vērienīgu koncertprogammu dosies uz Krieviju, kur gada nogalē notiks 10 grupas koncerti ievērojamākajās valsts filharmonijās.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti