Grupa «Čipsis un Dullais» izziņo lielkoncertu «Bravo!»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

30. aprīlī koncertzālē “Tu jau zini Kur” notiks jaunā viļņa šlāgergrupas “Čipsis un Dullais” otrā albuma prezentācijas un 15 gadu jubilejas lielkoncerts “Bravo!”, medijus informē grupas pārstāvji.

Lielkoncertā divās daļās tiks apskatīta visa “Čipsis un Dullais” daiļrade, piedaloties arī īpašajiem viesiem, ar ko grupai 15 gadu pastāvēšanas laikā izveidojusies sadarbība un tapuši kopīgi projekti. Tāpat koncertā tiks prezentēts dueta jaunākais studijas albums, un līdzās tādām tautā iemīļotām dziesmām kā “Kad meitene skumst” un “Asaras” izskanēs vēl nedzirdēti skaņdarbi.



Grupa “Čipsis un Dullais” izdevusi vienu studijas albumu “P.S. Es tevi mīlu”, regulāri uzstājas Latvijas klubos un festivālos, kā arī 2016. gadā saņēma “Alternative.lv” gada balvu kā “Alternatīvākā grupa”. 2019. gadā tapis arī pirmais grupas videoklips dziesmai “Neizmet sirdi”, kurā izmantoti kadri no Alises Zariņas filmas “Blakus”.

Grupas pārstāvji uzsver – šis varētu būt grupas pēdējais koncerts.

Ceturtdien, 19. decembrī, bārā “Leningrad” duets aicina ieskandināt šo notikumu un kopīgi sagaidīt svētkus koncertā “Ziemassvētku priekšnojautas ar Čipsi un Dullo”.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti